Lifestyle

jedinstvena prilika

Predstavljanje makedonske kuhinje "Public room" u restoranu Četiri kantuna

Predstavljanje makedonske kuhinje

U ponedjeljak 19. veljače i utorak 20. veljače u restoranu 4 Kantuna u Varoši Zadranke i Zadrani imaju jedinstvenu priliku uživati u specijalitetima makedonske kuhinje.

Dvije večeri zaredom, od 19 do 23 sata šef kuhinje skopskog restorana Public Room, gospodin Kristijan Veljanovski i njegov pomoćnik Luka Arsov kuhaju tradicionalna makedonska jela na suvremen način.

Na jelovniku će se tako naći domaći ajvar, tarator, slani kolač od palente, gravče na tavče, kadaif i druge delicije.

Restoran Public Room dio je multidimenzionalnog prostora koji obuhvaća 1.500 m2 u centru Skopja u kojem se održavaju likovne izložbe, muzički koncerti, promocije knjiga, kulinarske radionice te predstavljanja najnovijih dizajnerskih dostignuća iz Europe. Vrlo često u kuhinji restorana gostuju kuhari iz cijelog svijeta.

U objekt svakodnevno navraćaju profesori sa skopskog Univerziteta, studenti, diplomati i ljubitelji kulture. Jednom riječju, Public Room je okupljalište progresivnih snaga makedonskog društva gdje se razmjenjuju misli i ideje s mnogobrojnim strancima koji žive ili povremeno dolaze u Makedoniju.


Reci što misliš!