Lifestyle

kulinarski show

3, 2, 1, kuhaj: Martina zamijenila Jankovića u žiriju!

Zbog jučerašnjih loših jela, Mate je večeras odlučio uzeti kratak predah od kušanja, a na njegovo mjesto uskočit će simpatična Dubrovčanka.

U ponedjeljak navečer imali smo priliku upoznati četiri nova para natjecatelja koji na prvi dojam nisu uspjeli oduševiti žiri, a Mateja sumnja da će večeras biti bolje.

„Ja se uvijek nekako nadam najboljem, iako jučer nisu briljirali, ali nikad se ne zna, možda danas bude njihov dan, no nekako sam skeptična…“, u nevjerici je priznala Mateja koja večeras neće biti jedina ženska osoba u žiriju.

Naime, chef Mate Janković ustupit će svoj stolac kandidatkinji Martini Vlahinićkoja će rado preuzeti njegovo mjesto u žiriju. Janković je prepoznao Martininu stručnost i želju za komentiranjem jela pa je tako odlučio uzeti pauzu kako bi simpatična Dubrovčanka, barem na jedan dan, mogla osjetiti kako je to biti članom žirija.

Kako će se Martina snaći u ulozi žirija, hoće li biti stroga kao Janković ili će kandidatima progledati kroz prste, ne propustite pogledati u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras u 20 sati na RTL-u!


Reci što misliš!