Lifestyle

#astrologija

Vrline supruga u svakom zodijačkom znaku

Vrline supruga u svakom zodijačkom znaku

Tražite idealnu suprugu? tu vam s per savjeta može pomoći i horoskop!

Ovan

Pored nje se prosječno muško osjeća kao žensko, jer ona sve može učiniti bar duplo bolje od vas. I nikada vam zbog toga neće zamjeriti – uvijek će raditi, stvarati, nadati se i hrabriti vas i kad bi vam sve druge rekle da ste običan mlakonja.

Samo uz nju i nikog više najzad ćete shvatiti što znači biti pravi muškarac.

Bik

Sve što radi, radi bar duplo temeljitije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredviđena razočarenja. 

Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? 

Blizanci

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate razmišljati, prepustite joj se s povjerenjem i otkrit ćete svjetove. S njom je svaki novi dan kao novi život.

To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna dati smisao. I da … puna je iznenađenja.

Rak

Sve što osjeća, osjeća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati što to znači imati pored sebe pravo žensko.

Lav

Ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svjetlost, vaš nadahnuće. Sa njom niste običan čovjek, već supermen.

Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti od nje. Sve što od vas traži je da je obožavate.

Djevica

Sve što zna, zna duplo bolje od vas. Život će vam biti oslobođen iluzija i neće postojati ništa više što bi vas moglo zaustaviti na putu ka uspjehu. Uz nju ćete imati veliku karijeru. 

Njoj je ljubav u djelima, ne u riječima.

Vaga

Ona zna što su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čovjeka. Sve što trebate učiniti je da ne dopustite da ona bez vas bude pola žene.

Škorpion

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je začarala od prvog trenutka. I budite sigurni, unaprijed vas poznaje bar duplo bolje od vas. 

Strijelac

Možda vi mislite da i imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima trostruko više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu.

Ne dobivate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svijetu, koji vam želi dobro više nego sebi.

Jarac

Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati jeste li je uopće dostojni.

Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. 

Sve što traži od vas je da pokažete karakter i ustrajnost, a ona će vam rado dati primjer, jer to posjeduje bar dva puta više od vas. 

Vodenjak

Kad upoznate ovu gospođicu (jer ona je to uvijek ma koliko godina imala), osjećat ćete se kao zatvorenik koji je najzad osjetio dašak slobode. Ona će lako skinuti sve vaše okove i pokazati vam kako će to svijet izgledati za stotinjak godina.

Sve što trebate raditi je da joj nikad ne govorite kako treba da misli i živi svoj život.

Ribe

Ona vam izmiče kao sirena koja vas zavodljivo doziva da potonete na dno oceana, umjesto da plovite šepureći se poput Titanica. 

Njezina svestranost i bujna mašta napravit će od vas svakog dana novog čovjeka. Sve što traži od vas je da brinete o njoj, piše Atma.hr.


Reci što misliš!