Lifestyle

postojani su

Kod ovih horoskopskih znakova ljubav traje najduže

Kod ovih horoskopskih znakova ljubav traje najduže

Neki se horoskopski znakovi zaljubljuju tjednim ritmom, dok drugi godinama i desetljećima vole samo jednu osobu.

Vatrene i zračne znakove pokreću strast i želja za novim iskustvima pa je za njih izglednije da će imati i mnogo ozbiljnih ljubavi, dok su zemljani i vodeni znakovi skloniji trajnijim osjećajima pa se teško odljube od nekoga koga su zavoljeli.

Rak

Sposoban je čitav život voljeti samo jednu osobu, čak i ako više nisu zajedno. Njegovi su osjećaji trajni i postojani pa mu nije lako odljubiti se ni ako odnos ne funkcionira i problemi su došli do grla. Dobro ih je imati za partnere jer su voljni sve učiniti za onoga koga vole.

Ribe

Njezini osjećaji nisu toliko intenzivni i duboki, no Riba je u stanju provesti desetljeća obožavajući i idealizirajući jednu osobu. Ona je sanjar koji teško razlučuje stvarnost od mašte pa je i u ljubavi često nerealna. Onaj koga kuje u zvijezde uvijek će joj stanovati u duši, pa i ako je u sretnoj vezi s nekim drugim.

Bik

Treba mu puno vremena da se zaljubi, no kad nekome pokloni svoje srce, njegovi osjećaji postaju trajni i postojani. Nije zaljubljiv i sklon 'šaranju' sa strane pa kad pronađe onoga s kim se slaže, bit će presretan. Ostvarenje stabilnosti i zasnivanje obitelji ono je čemu oduvijek teži.

Jarac

Ne otvara se lako pred drugima zbog straha od razočaranja. Njegov je štit teško razbiti, no onaj kome to pođe za rukom dobit će odanog i vjernog partnera koji će mu pružiti stabilnost. Jarac je čvrsta i ozbiljna osoba koja više od svega cijeni spokoj i sigurnost. Kad nekoga iskreno zavoli, ta ljubav neće imati vijek trajanja.


Reci što misliš!