Lifestyle

#astrologija

Mjesečni horoskop za ožujak: Lavovi i Djevice

Mjesečni horoskop za ožujak: Lavovi i Djevice
Pixhome Wallpaper Images

Stiže nam ožujak, a mi vam donosimo što zvijezde predviđaju Lavovima i Djevicama

Ljubav i veze

S Marsom smještenim u kući ljubavi i seksualnosti, tijekom prvog dijela ožujka 2018. godine, očekujte snažan naboj i rasplamsavanje romantike. Vodit će vas žeđ za pustolovinom i želja za osvajanjem, pa bi mogli upasti u strastvene avanture, ali ne bez rizika od turbulentnih posljedica.

Kroz prve dvije dekade mjeseca (više u drugoj dekadi) Sunce, vladar Lava, pravi predivan trigon s Jupiterom, vladarom kuće ljubavi Lava, i donosi vam sreću, zadovoljstvo i ispunjenje. Ožujak 2018. godine je uzbudljiv mjesec i imat ćete osjećaj kao da ste u raju, ali to se više odnosi na ljubav zbog same ljubavi, ne na brak ili dugotrajne veze – tu ima nešto manje sreće.

Posao i novac

Sa Saturnom u kući posla Lava, prolazite kroz period kojeg označava rad i zalaganje, tokom kojeg se stvari neće razvijati dovoljno brzo kao što bi željeli. Ali ipak, tijekom ožujka 2018. godine možete se nadati pobjedi ili postignuću nečega što vam donosi materijalnu dobit zato što Sunce, smješteno u jednoj od kuća novca Lava, pravi trigon s Velikom Srećom, Jupiterom. Može se raditi i o nečemu vezanom za dom ili vlasništvo, naslijeđe, stečevinu ili vrijednosnice.

Venera, vladar kuće karijere Lava, zajedno je s Merkurom u vašoj 9. kući što povećava vaš interes za kulturu, više obrazovanje, zakonodavstvo, poslovna putovanja i suradnje s inozemstvom.

Zdravlje i moral

Prvi dio ožujka nije puno drugačiji od zadnjeg dijela. Niste u sjajnom stanju, ali vi ste i po prirodi nemirni, no ako se pobrinete za sebe, sve će biti u redu. Drugi dio mjeseca mogao bi biti kritičan zato što Mars ulazi u kuću bolesti Lava gdje susreće Saturna. Budite na oprezu jer je ovo opasna kombinacija!

Dobro se pobrinite za svoje zdravlje, slijedite dobivene upute i savjete i izbjegavajte rizik ili bilo kakva pretjerivanja.

Savjet

Vrijeme je da se posvetite duhovnosti ili da se posvetite istraživanju i učenju!

Djevica – horoskop za ožujak 2018.

Ljubav i veze

Prve dvije dekade ožujka 2018. godine su obećavajuće: Sunce je u kući parova Djevice odakle pravi dobar trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, koji je i vladar vaše kuće parova. U ljubavnom životu može vam donijeti zadovoljstvo, pomoći vam u razgovorima, na susretima, putovanjima i u ostvarenju zajedničkih intelektualnih ciljeva.

Venera, planeta ljubavi i zajedništva, prolazi kroz 8. kuću Djevice, što govori o zajedničkim interesima vezanim za novac ili će vas nešto voditi prema istraživanju, analiziranju i propitkivanju nečeg vezano za vaš odnos. Strastveni porivi prolaze kroz dinamičan period (možda čak i turbulentan) u drugom dijelu mjeseca.

Posao i novac

Bit ćete jako zadovoljni suradnjama tijekom ožujka 2018. godine, što vam donosi trigon između Jupitera, vladara kuće karijere Djevice i ponosnog Sunca, smještenog u kući partnerstva Djevice. Uspješni ćete biti u komercijalnim poslovima, u poslovima za koje je komunikacija ključna ili onim poslovima za koje morate aktivirati vaš um ili ruke. Na putovanjima ćete imati sreće, a pregovori donose zavidne rezultate.

Puno ćete raditi na ciljevima vezano za dom, imovinu, izgradnju, poljoprivredu i prirodne izvore. Korak po korak i stvari vezane za novac postaju sve jasnije i jasnije; dobit dolazi preko drugih (partnerstva, rodbina i slično) ili preko financijskih institucija. Mogli bi dobiti dar ili privući sponzore.

Zdravlje i moral

Općenito, vaše stanje je tako tako, ali vi ste optimistični, humoristični i znate kako uživati u onom dobrom u životu. Jupiter je u kući uma Djevice, a Merkuru, vladaru Djevice, se pridružuje vesela Venera tijekom mjeseca. Blizina Merkura i Venere može donijeti veću potrebu za uživanjem u dobroj hrani ili hrani koja nije najbolja za vas, što može stvoriti određene poteškoće.

U drugom dijelu mjeseca Mars susreće Saturna, vladara kuće bolesti Djevice, pa je mogućnost narušavanja zdravlja veća.

Savjet

Kupite nakit, luksuzni predmet ili nešto lijepo za vaš dom, piše tarot-horoskop.com


Reci što misliš!