Lifestyle

"sritne ko praščići"

Marijana Batinić i Petra Nižetić uživaju u Americi

Marijana Batinić i Petra Nižetić uživaju u Americi

Premda ih je život odveo drugačije puteve, jedna je otputovala 'preko bare', a druga gradi uspješnu televizijsku karijeru u Hrvatskoj, njihovo prijateljstvo je neraskidivo. Marijana Batinić i Petra Nižetić se nazivaju sestrama budući da se poznaju od djetinjstva.

Zgodne Splićanke nakon godina razdvojenosti opet su se spojile te skupa uživaju u Kaliforniji.

'Ponovo skupa nakon dvije godine', napisala je Marijana Batinić pored fotografije na kojoj sretna pozira sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Petrom Nižetić na pješčanoj plaži u mjestu Venice u Kaliforniji. Splićanke guštaju zajedno na suncu, a njihovi osmjesi govore koliko su sretne što su se opet našle, piše tportal.

'Nije sestra samo ona koju ista majka rodi. Sestru se može i izabrati. Ja sam svoju izabrala', ranije je Petra na tportalu komentirala njihovo prijateljstvo. Sada je uz najnoviju zajedničku fotografiju obožavateljima pojasnila: 'Sreća je... kad se sestre ujedine nakon dvije pune godine! Sritne ko praščići!'

I dok Petra nstavlja uživati u Americi sa svojim suprugom povratku u Hrvatsku Marijanu Batinić očekuje deveta sezona RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu' koja se uskoro počinje prikazivati. Put, će je ovaj put odvesti i do najjužnijeg kraja Hrvatske, u Dubrovnik, a usamljena srca spajat će i diljem Dalmacije kao i po Slavoniji, Podravini i u okolici Križevaca.


Reci što misliš!