Lifestyle

cosmo zna - ona je više od selfieja!

Zadranka Andrea Dugandžić nominirana za influencericu godine

Zadranka Andrea Dugandžić nominirana za influencericu godine

Časopis Cosmopolitan pokrenuo je natječaj za "Influencericu godine" i nominirao je našu Zadranku Andreu Dugandžić, pokretačicu Fitmess diary priče, u kategoriji fitnessa.

Kreativni natječaj “Ja sam više od selfieja” održava se četvrti put, a tko će postati Cosmo kraljica društvenih mreža odlučuju upravo vaši glasovi koji se zbrajaju s glasovima žirija.

Ukupno je 12 kategorija, 12 Cosmo Girl kruna, no samo će jedna djevojka osvanuti na naslovnici svibanjskog Cosmopolitana.

''Ja sam Andrea, slikarica zaljubljena u fitness lifestyle! Bavim se bodybuildingom, trenutno imam S.M.A.R.T. diplomu za fitness trenera, a uskoro postajem i certificirani osobni trener.

Moja misija je educirati i približiti znanje o fitnessu svakoj osobi koja misli da je to komplicirano i dosadno. Želim ti pokazati da i ti možeš!

Osnivačica sam FitMess Diary fitness stranice, gdje svakodnevno dijelim svoj osobni put ka cilju te se trudim motivirati i savjetovati sve koje zanima zdrava promjena u životu.

Mnogo stvari u životu se plaćaju, no edukacija o zdravom životu ne bi trebala biti jedna od njih. Možeš me pratiti na Instagramu, Facebooku i Youtubeu, a imam i web stranicu koja se uskoro ponovno otvara”, kaže Andrea Dugandžić.

eZadar poziva vas da glasate za Andreu samo jednim lajkom i to OVDJE.

 


Reci što misliš!