Lifestyle

Zvuči ludo, ali pali

Traperice su vam preuske? Sjednite s njima u kadu

Traperice su vam preuske? Sjednite s njima u kadu
Thinkstock

SVI smo se barem jednom našli u istoj situaciji - omiljene traperice skupile su se u pranju ili iz nekog drugog razloga više jednostavno ne stanemo u njih, što može biti jako frustrirajuće.

Osim što preuske traperice djeluju loše na samopouzdanje, potraga za novim parom često se čini i kao nemoguća misija. Srećom, postoji jedan vrlo jednostavni trik pomoću kojeg možete svoje uske traperice proširiti sami kod kuće, bez odlaska krojaču. Sve što vam treba jest kada, odnosno topla kupka, a iako zvuči ludo, ovaj provjereni trik pali gotovo uvijek. 

Navucite uske traperice na sebe, napunite kadu toplom vodom i sjedite u nju. Topla voda opustit će i rastegnuti tkaninu i traperice će vam opet pristajati kao salivene. Naravno, ovaj trik morate isprobati barem dan prije nego što planirate nositi traperice jer će im najmanje toliko vremena trebati da se osuše.
 
No, prije nego s trapericama uđete u kadu, pokušajte ih pošpricati vodom i rastegnuti ručno jer je to puno jednostavniji način da ih proširite, no ne pali baš uvijek, piše Index.hr


Reci što misliš!