Lifestyle

zadovoljni ugostitelji

Reakcije zadarskih ugostitelja na manifestaciju "Deset dana restorana": "Ova manifestacija je fenomenalan primjer kako treba raditi za dobrobit grada"

Reakcije zadarskih ugostitelja na manifestaciju

Kao uvod u ovogodišnji Zadar Wine Festival, ovih dana traje manifestacija "Deset dana restorana". Kako bi je dodatno približili potencijalnim gostima, provjerili smo kako su naši ugostitelji interpretirali ideju prema kojoj se nudi meni od tri slijeda, praćen čašom vina zadarskih vinara, sve po cijeni od 100 kuna.

Kako bi je dodatno približili potencijalnim gostima, provjerili smo kako su naši ugostitelji interpretirali ideju prema kokoj se nudi meni od tri slijeda, praćen čašom vina zadarskih vinara, sve po cijeni od 100 kuna.

U restoranu Pašta & svašta zatekli smo vlasnika Ivana Čapetu, koji nam je rekao: "Ova manifestacija je fenomenalan primjer kako treba raditi za dobrobit grada i destinacije, ali i svih u sektoru ugostiteljstva, s ciljem produljenja sezone - zima je duga u Zadru i svaki događaj koji će privući turiste ali i domaće goste je odlična ideja. Naš je meni ovih dana prilagođen manifestaciji 10 dana restorana, mijenja se svakih par dana, ali je uz svaki ponuđena čaša vina sa zadarskog područja."

Nama su ponudili krem juhu od butternut tikve s kokicama, domaću tortilju punjenu bolonjezom od juneće plećke te crumble od jabuka sa sladoledom od vanilije, uz čašu vina Vinarije Degarra.

U restoranu Groppo meni kreira mladi chef Saša Vranić: "Za ovu manifestaciju, uz našu stalnu ponudu dodali smo i ponešto novo s našeg sezonskog menija. Imamo mesni i riblji meni, a uz svaki je ponuđeno i nekoliko vina sa zadarskog područja", zaključio je.

 

Reci što misliš!