Lifestyle

IN VINO VERITAS

Kraljica Elizabeta malo popila pa tračala snahu

Kraljica Elizabeta malo popila pa tračala snahu
© Splash/Guliver images

Isječak iz biografije koju britanski novinar Tom Bower priprema opisuje kraljicu Elizabetu II kako nakon nekoliko martinija ne štedi riječi kad je u pitanju sinova prevara s Camillom.

Dok je još bio vjenčan za princezu Dijanu, princ Charles imao je aferu s Camillom Parker Bowles. Kraljica Elizabeta to je znala i, prema biografiji koju piše Tom Bower, trebalo je samo nekoliko martinija da potjera istinu na površinu.

U isječku koji je objavljen u Daily Mailu, Tom Bower tvrdi kako je princ Charles nakon prerane smrti princeze Dijane s majkom razgovarao o tome kako želi da Camilla postane član kraljevske obitelji.

Kraljica navodno nije štedjela riječi. Rekla je svom sinu kako ne odobrava njihovu aferu, niti namjerava oprostiti Camilli to što mu nije dopustila da pokuša spasiti brak s princezom Dijanom.

Tom Bower tvrdi kako je kraljica Camillu nazvala 'zlom ženom s kojom ne želi imati nikakve veze'.

Camilla Parker Bowles i princ Charles vjenčali su se 2005., no ne bez kontroverze. Zbog afera im nije bilo dozvoljeno vjenčati se u crkvi, već su bili prisiljeni imati samo građansko vjenčanje. Kasnije im je brak blagoslovljen u Kapeli Sv. Georgea gdje će se vjenčati Meghan Markle i princ Harry.

Kraljica je navodno čak izjavila kako nije ostalo dovoljno velškog zlata za Camillin prsten.

Očito, odnos 91-godišnje kraljice i njene snahe Camille znatno se poboljšao tijekom zadnjih desetak godina, piše Tportal.


Reci što misliš!