Lifestyle

psovanje, šminka, negativnost...

Što muškarcima kod žena zaista smeta?

Što muškarcima kod žena zaista smeta?
Pixabay

Evo što muškarcima ide na živce kod žena i što im je neprivlačno. Za neke stvari mišljenja su obostrana.

Vole prirodno.

Muškarci ne vole poljubiti ženu koja ima na usnama sjajilo žarkih boja jer kasnije izgledaju kao da su se upravo pridružili cirkusu. Zapamtite, puder bi trebao biti nevidljiv drugima i uklopiti se s vašom kožom. Ne vole ni slijepljene trepavice, stoga je za njih minimalna šminka seksi.

Kosa:

Dok je fancy frizura sasvim u redu za noćni izlazak ili neku važnu prigodu, ipak za svaki dan, muškarci vole prirodni izgled kose.

Atraktivnije im je vidjeti ženu koja ima zdravu, sjajnu kosu, bez puno raznih boja na glavi i natapirane, ili puno ljepljivih proizvoda.

Depilirane:

Za ljubav prije svega prema sebi, a i prema njima, žene depilirajte se. Muškarci povezuju dlake s testosteronima i testisima da ih ne žele vidjeti na ženi. Muškarci vole dodirivati glatku i nježnu kožu, stoga koristite sredstva za hidrataciju i losione kako bi koža bila glatka.

Tako pokazujete da vam je  stalo do vaše higijene.

Oralna higijena:

Ovo definitivno vrijedi i za muškarce. Svi gledamo jedni drugima u osmjeh i zube. Loši dah i pokvareni, žuti zubi nisu privlačni. Dobro je voditi brigu o zubima, jer zubi su naše blago. Imajte u torbici žvakaće gume ili neki osvježivač daha za neočekivane okolnosti, jer nikad ne znaš kada će poljubac od nekud doći.

Alkohol:

Naravno, muškarac se voli družiti sa ženom koja zna kako se dobro zabaviti, ali koja isto tako zna kada je dovoljno alkohola.

Nijedan muškarac ne želi vidjeti ženu koja povraća u wc-u kafića ili se srušila na plesnom podiju.

Negativnost i manjak samopouzdanja:

Muškarci vole sretne, pozitivne žene. Stoga nemojte se žaliti zbog loše  usluge u restoranu ili kako vam ništa lijepo ne stoji jer ste se malo udebljale. Pokažite svoju optimističnu osobnost. I ljubav prema sebi.

Psovanje:

Muškarci vole dame u govoru, stoga nesvjesno ili svjesno psovanje u svakoj rečenici, nikako nije ugodno za čuti, a i pokazuje nedostatak ženske sofisticiranosti.

Zvocanje:

Nitko ne voli da mu se iznova i iznova govori kako nešto čini krivo. Shvatite da stvari koje njima nisu bitne oni ih ni ne rade.

Zato, nemojte se toliko gristi ako su po 100-ti put ostavili podignutu wc dasku, ili čarape pokraj kreveta, jer njima to nije bitno. Spustite tiho tu dasku i promijenite misli. Zapamtite, vjerojatno postoje i stvari koje se ni njemu na vama ne sviđaju.

Ovisnost o muškarcu:

Nemojte nikada napustiti svoje prijateljice i obitelj zbog muškarca. Prevelika ovisnost o muškarcu nije nikako privlačna. Očekivanja da će se on mijenjati prema vašim potrebama, put je prema propasti. Muškarac, kao i žena želi biti voljen zbog toga tko on/ona je.

Kraljice drame:

Dramatične žene vole stvoriti oluju u čaši vode. Plakanje im pomaže da se učine još više uvjerljivijima.
“Ovo mi grozno stoji! Ne idem nikud, ako želiš idi sam! ”

Ljubomora:

Jedna od najgorih osobina kod žena koja je muškarcima strašno odbojna, je ljubomora, koja može prijeći u neurotična stanja nepovjerenja.

Dernjava:

Žene nisu ni svjesne koliko je neprivlačna žena koja viče. “Nikada me ne slušaš, idi I radije pričaj sa svojim prijateljima, van!”

Lažovi

Ovo isto vrijedi i za muškarce i žene. Nitko ne voli ljude koji izmišljaju ili skrivaju istinu. Jer u svakom odnosu povjerenje je najbitnije.


Reci što misliš!