Lifestyle

sex files

Pet najpohotnijih horoskopskih znakova za koje vam treba dobra kondicija

Pet najpohotnijih horoskopskih znakova za koje vam treba dobra kondicija

Ako je umjerenost vrlina, ovi horoskopski znakovi su prepuni mana. Požuda je dio njihove svakodnevice, a ako ste u vezi s njima, trebat će vam puno kondicije:

Ovan... Njima stvarno ne treba puno. Čim se probude, spremni su na akciju, a svoju pretjeranu požudu ne smatraju problemom - problem vide u onima koji ne razmišljaju na isti način.

Požuda je za Vage kao životni poziv, a ako nemaju partnera, to ih ne sprečava. Ako nemaju nekoga s kim će biti intimni, uvijek imaju same sebe.

Škorpioni su zanimljivi  jer su stručnjaci u izazivanju požude kod drugih. Sami ju također osjećaju, ali puno su veći majstori u pretvaranju drugih u pohotna, nezasitna bića.

Prosječni Bik je istovremeno jako pohotan i jako hladan, što znači da svoju požudu savršeno može odvojiti od bilo kakvih emocija. To ih čini neodoljivim ljubavnicima.

Strijelci svoju pohotu pretvaraju u romansu, što samo komplicira stvari, ali oni si jednostavno ne mogu pomoći. Problem nastaje kad ne znaju razliku između ljubavi i obične požude, pa im često zna izletjeti i “volim te”, iako to zapravo ne misle.

Izvor: Index Rouge


Reci što misliš!