Lifestyle

muško-ženski odnosi

Deset stvari kojima će žena definitivno odbiti muškarca od sebe

Deset stvari kojima će žena definitivno odbiti muškarca od sebe

Već se odavno zna da muškarce ne privlače baš sve stvari koje žene rade. Čak i da ste najljepša i najpametnija žena na svijetu, postoje neke stvari koje muškarci jednostavno ne mogu podnijeti.

Štoviše, određene stvari ih odbijaju. Donosimo deset najčešćih.

Pretjerani feminizam

Ovo se odnosi na žene koje misle da su žene jedine koje pate i da su muškarci krivi za to. I ne, ne govorimo o ženama koje se samo protive muškom šovinizmu.

Pričamo o ženama koje govore loše stvari o muškarcima i utječu na druge žene da isto razmišljaju o jačem spolu. To su žene koje misle da su žene bolje od muškaraca, umjesto da ih tretiraju sebi ravnima.

Opsjednutost karijerom

Ne, ne govorimo o ženama koje svoju karijeru shvaćaju ozbiljno. Zapravo, muškarci vole i poštuju takve žene.

Pričamo o ženama koje su opsjednute radoholičarke i koje nemaju drugi život osim svoje urede i položaj u tvrtki.

Zloba

Čak i da izgledate kao Miss svijeta, ako ste “rospija” i zlonamjerni, bit ćete odbojni muškarcima. Muškarci više vole žene koje su jednostavne i drage.

Žene koje su zle prema ljudima oko sebe, rijetko imaju udvarače.

Pretvaranje

Pokušajte biti netko drugi i muškarac će bježati kilometrima od vas, sljedeći put kada vas slučajno vidi. Muškarci vole žene koje su svoje. Žena koja pokušava imitirati nekog drugog samo dokazuje da nema dovoljno materijala da se sama dokaže.

Uostalom, pretpostavka je i da su takve žene nesigurne. Žene “lažnjaci” se sviđaju… – nikome!

Neurednost

Ne morate izgledati kao seks simbol da bi se dopali muškarcima. Oni imaju tendenciju da im se svjesno ili nesvjesno sviđaju žene koje su reprezentativne i vode računa o sebi i svom izgledu.

Dakle, žene koje se ne brinu o svojoj higijeni, imaju neurednu odjeću, kosu i nokte ili neugodan miris (!!!) će uvijek biti odbojne muškarcima. Ali, to već odavno znamo.

Neprestana priča

Muškarci vole žene koje su dobri “slušatelji”. Kao što žene vole pričati, tako vole i muškarci. Radi se samo o tome da oni više vole pričati s osobama koje su im bliske. Međutim, ako mu žena ne da priliku da priča, on će osjećati da ga ona guši.

Muškarci percipiraju žene koje neprestano pričaju i od kojih ne mogu doći do riječi kao osobe kojima je stalo samo do samih sebe.

Pretjerana posesivnost

Svima se sviđa osjećaj da su voljeni i da se netko brine za njih. Međutim, ako se ponašate kao da posjedujete muškarca i ako ste ljubomorni svaki put kada on priča s nekom drugom ženom, to samo pokazuje koliko ste nesigurni u sebe.

Nijednom muškarcu se ne sviđa takvo ponašanje. Jednom će mu biti dosta ispada.

Konstantno zanovijetanje

Ako imate nešto reći, recite to već jednom i recite na način da vas osoba nasuprot sluša. Ne morate zanovijetati, cviliti i žaliti se.

Konstantno zanovijetanje je stvar koja muškarce najviše nervira.

Negativnost

Svatko voli pored sebe imati osobu koja je opuštena i pozitivna. Osoba koja se stalno žali na nešto i plače je ništa više nego slabić. A slabići nisu privlačni.

Zašto bi muškarac želio biti sa ženom koja ga stalno “spušta” svojim problemima? Svatko će radije biti s nekim tko ga, uglavnom, uzdiže i čini sretnim.

Nepoštivanje

Ovo se odnosi na muškarce, kao i na sve osobe i stvari koje su vezane za njih. Nijedan muškarac neće tolerirati ženu koja ne poštuje stvari koje njemu nešto znače. Ovo se odnosi na njegovu obitelj, prijatelje pa čak i hobije.

Žena koja prihvaća i poštuje muškarca onakvog kakav je samo dokazuje koliko je zrela i koliko ima razumijevanja. Međutim, žena koja ne poštuje muškarca dokazuje sasvim suprotno.


Reci što misliš!