Lifestyle

muškarci su rekli svoje

Deset stvari koje muškarci jednostavno obožavaju kod žena

Deset stvari koje muškarci jednostavno obožavaju kod žena

Žene se često pitaju što zapravo muškarci vole na njima – jer nerijetko se dogodi da one misle jedno, a muškarci kojima se žele svidjeti nešto potpuno drugo

Evo što o tome kažu sami muškarci, pa vi razmislite…

Crvena boja – istraživači su tražili od muškaraca da procjenjuju atraktivnost žena. Muškarci su ocijenili slike povezane s crvenom kao znatno više seksualno poželjne, a rezultati su objavljeni u “Journal of Personality and Social Psychology”.

Dulje noge – prema podacima prezentiranima na sastanku Društva za ljudsko ponašanje i evoluciju, muškarci preferiraju žene s duljim nogama.

Grudi – muškarci vole grudi, a još više vole velike grudi (što nije nikakva tajna). No jedna studija je otkrila da, iako su svi uživali u onome što vide, veće grudi su najbolje ocijenili muškarci koji nisu u vezama.

Inteligencija – prema istraživanjima objavljenima u časopisu “The Journal of Sex Research”, muškarci su izvijestili da su zadovoljniji kada njihova partnerica ima viši stupanj obrazovanja.

Karijera – izgleda da su gotovi dani žena ‘trofeja’…Prema istraživanju objavljenom u “American Journal of Sociology”, muškarci traže ženu koja im je ekonomski ravnopravna i ima karijeru.

Kukovi – uži kukovi su privlačniji, a istraživači pretpostavljaju da ih muškarci povezuju sa zdravijim djetinjstvom i boljim genima.

Lijepi osmijeh – žene su privlačnije kad imaju lijep osmijeh, što uključuje i lijepe zube. Žene više vole muškarce ozbiljnijeg izgleda, ali muškarce više privlače nasmijane žene.

Smeđa kosa – u studiji 2011. muškarci su ocijenili brinete kao fizički atraktivnije kada su im prikazane slike iste žene crvene, plave ili smeđe. Smatraju da su brinete pouzdanije i stabilnije.

Smijeh – kanadski istraživači otkrili su da su muškarcima privlačnije žene koje se smiju njihovim šalama, čak i kad nisu bog zna kako dobre…

Veličina stopala – muškarci misle da su manja stopala atraktivnija i ženstvenija.

Metro-portal


Reci što misliš!