Lifestyle

ljubav i seks

Četiri najveće muške greške u krevetu

Četiri najveće muške greške u krevetu

Ponekad se događa da se, zbog nekih muških pogrešaka, sjajan seks pretvori u katastrofu u krevetu. Evo kojim svojim ponašanjem muškarci mogu pokvariti uživanje u seksu:

1. Misli da sve zna.

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jest činjenica da ne slušaju. Isti problem događa se i u krevetu. Stručnjaci navode da muškarci imaju preveliki ego u najvećem broju slučajeva, pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo. Kako u svakodnevnim situacijama, tako i u krevetu, prevladava njihov ego, pa se najčešće svaki pokušaj razgovora o detaljima seksa završava rečenicom "Ja to znam bolje od tebe".

2. Seks bez zagrijavanja.

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanje poljupcima visoko su na popisu prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. Ali, muškarci to često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama baš i nije po volji.

3. Higijena.

Pitanje lijenosti kod muškaraca najčešće se oslikava i u krevetu, gdje mirisi za koje smatraju da su pitanje muškosti ženama nimalo nisu primamljivi. Prizori znojavih muških torza rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i njegovano tijelo muškarca.

4. Bez glasa.

Segment šutnje tijekom vatrenih igrica u krevetu jači spol često prakticira ali ženama to nije po volji. Šaputanje na jastuku dame priželjkuju isto kao i predigru. Zato, muškarci, upotrijebite svoje duboke glasove u krevetu s jednakim žarom kao kada navijate pa će i užitak i obostrano zadovoljstvo biti zajamčeni.

 


Reci što misliš!