Lifestyle

savjeti

Trikovi za sramežljive zavodnice za što bolji provod u krevetu

Trikovi za sramežljive zavodnice za što bolji provod u krevetu

Biti zločesta u krevetu nije lako. Obično sram sprječava žene da maksimalno uživaju svim osjetilima. Ako ste i vi sramežljive pokušajte ovim seksi začinima rasplamsati strasti ispod popluna

Kravata za nove igrice

Zavežite ga njegovom kravatom. Ideja o vezanju lisicama mnogima nije bliska, ali vezanje s kravatom ne zvuči toliko zahtjevno. Bez obzira u kojoj ulozi želite biti, dominantnoj ili poslušnoj, igra s kravatom je dobra za početak.

Ogledalo kao saveznik

Sramežljivost, seks i ogledalo možda ne idu ruku pod ruku, ali uz malo hrabrosti mogli biste otkriti sve čari “voajerizma” u svom domu. Gledati se u ogledalo ili dozvoliti partneru da vas gleda svejedno je, bitno je samo da vama odgovara. Još ako uz to obučete seksi štikle, osjećat ćete se zavodljivije i spremnije za znatiželjni pogled partnera.

Kocka leda u novoj ulozi

Kockice leda ne moraju služiti samo za hlađenje pića. Njima se možete poigrati u spavaćoj sobi prelazeći preko tijela ili ih staviti u usta. Mašta će odraditi ostalo.

Zadovoljstvo iz hladnjaka

Igre s hranom ne moraju izgledati kao iz filma “Devet i pol tjedana”, ali malo eksperimenta sa šlagom, čokoladom ili sladoledom ipak možete probati. Otopite čokoladu, stavite je na vrat i neka igre počnu.

Povez za oči

Sve ovo možda bi vam bilo lakše da isprobate ukoliko dopustite partneru da vam svilenom maramom ili šalom veže oči. Osjećaj da se prepuštate i izoštravanje drugih osjetila mogu biti sasvim novi užitak.

Zadovoljna.hr


Reci što misliš!