Lifestyle

seksi horoskop

Zodijak otkriva: U kojoj seksualnoj pozi najviše uživa vaš znak

Zodijak otkriva: U kojoj seksualnoj pozi najviše uživa vaš znak

Za potpuni užitak otkrijte koja vam seksualna poza najbolje odgovara prema zodijaku

Svaki astrološki znak ima svoja jasna obilježja i karakteristike. Dakle, ako vjerujete astrologiji – postoje neke određene zajedničke stvari koje se pripadnicima pojedinih znakova sviđaju.

Horoskop vam tako može reći kakvi ste po pitanju karijere i ljubavi, pa zašto onda ne bi i po pitanju seksualnog života.

Ovan

Pripadnice ovog znaka su strastvene ratnice koje vole pokoravati muškarce, ali isto tako žele dostojnog protivnika. Kaubojka (žena gore) odličan je početak seksualnih zadovoljstva za žene Ovnove. Nakon toga povucite kočnicu pa mu dozvolite da vas zaveže za krevet i predajte se svakom njegovom dodiru…

Bik

Senzualne i osjetljive pripadnice ovog horoskopskog znaka uživaju u dugoj, intenzivnoj oralnoj predigri i masažama cijelog tijela. S partnerom uživajte u strastvenoj požudi istražujući jedno drugom tijelo od glave do pete, prstima i jezikom. S obzirom na to da je Bikovima senzualnost najvažnija, za njih su savršene misionarska ili poza žlice.

Blizanci

Znak s tisuću lica jako je razigran u krevetu, a posebno voli prljave igrice s glumljenjem različitih uloga. Jednako će uživati u glumi nevaljale učenice koju treba kazniti udarcima po stražnjici i zatim je uzeti odostraga nagnutu preko stola, ali i biti u ulozi stroge učiteljice koja treba disciplinirati svog neposlušnog partnera.

Rak

Nježne i romantične žene Rakovi često spadaju među najodvažnije i najperverznije među horoskopskim znakovima. Zato se često ne mogu suzdržati pa u akciju krenu već s nogu. Ipak, one se neće zadovoljiti bilo kojom stojećom pozom. Partner neka vas digne i osloni na zid, a vi ga obgrlite rukama i nogama. I nemojte se sramiti, kao i svoj znak, ostavite koji znak na njegovoj koži.

Lav

Velika mačkica Lavica želi se hrvati sa svojim seksualnim plijenom, pa joj je potreban muškarac koji zaista ima smisao za avanturu. Ove dominantne žene uživat će u pozi obrnute kaubojke, jer će tako biti dominantne i voditi igru, a za dodatno zadovoljstvo mogu se poslužiti i malim vibratorom.

Djevica

Skromna i pedantna žena Djevica voli jednostavan, a opet senzualan seks s puno klitorisne stimulacije. Isprobajte nešto drukčiju misionarsku pozu: legnite na kraj kreveta s podignutim nogama, a partner neka ulazi u vas dijagonalno. Tako ćete istovremeno doživjeti maksimalni klitorisni užitak.

Vaga

Pravedna i uravnotežena Vaga traži jednakost u vezi i seksu. Vi volite jednako davati, kao i primati. Koja je onda bolja poza od poznate 69 – u kojoj se dvoje ravnopravno spaja. To je poza u kojoj svi dobivaju. A da bi bilo totalno fer – odradite je ležeći na bokovima.

Škorpion

Tajanstvena i prepuna seksepila, pripadnica ovog znaka mora pokraj sebe imati izdržljivog muškarca koji dijeli njezinu seksualnu mantru: apsolutno je sve dozvoljeno! Bez obzira je li riječ o povezima i vezanju ili udarcima po guzi, vi ćete isprobati sve barem jednom.

Strijelac

Kada bi postojala nekakva astrološka anketa, Strijelci bi vjerojatno bili pri samom vrhu znakova koji će se upustiti u seks na javnome mjestu. Zato idući put kada se zateknete negdje vani s partnerom, zajedno se uputite u toalet i prepustite strastvenom seksu uza zid ili se oslonite na umivaonik.

Jarac

Uporne i lojalne, pripadnice ovog horoskopskog znaka mogu biti prilično nezasitne kada je seks u pitanju. Zato je poza gdje oba partnera sjede, partnerica gore, s isprepletenim nogama, savršena za vas. Ovom pozom dobivate emotivnu povezanost koju želite, ali i fizičku ekstazu za kojom žudite.

Vodenjak

Nekonvencionalne i nepredvidive žene u znaku Vodenjaka privlače ekstremi. Zato isprobajte pozu “doggie style”, ali ako imate hrabrosti, idite i korak dalje. Napravite to kada oboje stojite, vi se savijte prema naprijed i rukama oslonite ili o tlo ili na stol/stolicu/naslon – i jednostavno uživajte u “divljoj vožnji”!

Ribe

Romantična i mistična žena Riba uživa u što većoj intimnoj povezanosti s partnerom – vi ste definitivno horoskopski znak koji uživa u vođenju ljubavi više nego u običnom seksu. Poza žlice je intimna, spora, i omogućuje dodirivanje cijelog tijela – što će vas samo još više zbližiti s partnerom.

Ljepotaizdravlje.hr


Reci što misliš!