Lifestyle

zanimljivo

Najčešći mitovi o ženskim grudima

Najčešći mitovi o ženskim grudima

Ženske grudi nisu samo muška opsesija, i dame će im posvetiti dužnu pažnju, nekad zlobno, a nekad i zavidno kad ugledaju savršen dekolte

Ženske grudi podjednako su zanimljive muškarcima i ženama, no naravno u većini slučajeva iz potpuno različitih razloga - muškarci su jednostavno opsjednuti njima, a žene se vole uspoređivati u svim segmentima ...

No, kao i oko svake stvari koja je toliko popularna, i oko ženskih grudi isplela se prava mreža mitova koja često zamagljuje pravu istinu, pa nije loše raskrinkati neke od najčešćih mitova.

Ako imate male grudi, trebate nositi sportski grudnjak - priča da vam nije potreban tijekom vježbanja nije istina, jer će nedostatak potpore u trenucima fizičke aktivnosti uzrokovati mala oštećenja tkiva bez obzira na veličinu grudi, što dovodi do strija i opuštanja grudi.

Nadalje, spavanje u grudnjaku nije lijek protiv opuštanja grudi - to je prirodan proces kojem niti jedan grudnjak ne može pomoći ili ga usporiti. Uz to, spavati u grudnjaku definitivno je jedna od neudobnijih stvari u životu.

Za kraj, ako se udebljate, grudi vam se neće nužno povećati - svaka se žena deblja na svoj način, naslage masti se pohranjuju na različitim mjestima i pravila u takvim situacijama jednostavno nema. 

Metro-portal.hr


Reci što misliš!