Lifestyle

#seksualniživot

Evo zašto se često događa da u braku više nema seksa

Evo zašto se često događa da u braku više nema seksa
Thinkstock

Parovi su priznali zašto nakon nekoliko godina u braku više nema toliko seksa.

1.   Vjenčali smo se i imamo djecu. “ Najlakši način da se smanji strast – vjenčajte se. Najlakši način za seks dva puta godišnje – imajte djecu”.

2.   On voli više pipkati po laptopu od pipkanja mene.

3.   Najjednostavnije rečeno, ne volimo se više, a volimo varati.  „Jednostavno rečeno, ne volimo se više, ali varamo se redovito. No imamo dogovor, nitko ne može zamijeniti jedno drugo niti ćemo se rastati.

4. Moja žena ima toliko mnogo izgovora samo da se ne seksamo, da ih više ne mogu ni nabrojati. Trudim se da ju oraspoložim, da se opusti, da uživa, ali sada već prolazi 3 godine kako nismo intimni, a sljedeći tjedan je naša 10 godišnjica braka.

5. “Iskreno, nismo više jedno drugom privlačni”.

6. Često se svađamo zbog manjka novca, “i jednostavno se na trenutke ne podnosimo, što za sada taj period poduže traje”

7. “Dosta mi je ovog napornog posla. Kada dođem doma umorna i kada se sjetim da nema više spontanosti, dok sve obavim po kući, uspavam djecu, krepana sam”.

8. Ona je dobila preko 20 kilograma i više me jednostavno ne privlači. „To se dogodilo tijekom 12 godina našeg braka. Ona je ljubav mog života i podarila mi je 2 predivne djece. Razgovarali smo o tome, ali to nije lako. Problem je što je ona lijena. Predlagao sam joj razne promjene prehrane, vježbanja, bio sam joj potpora, ali ona nije zainteresirana za skidanje kilograma. Iskreno, u meni se dogodio emocionalni roller coaster, od  prihvaćanja do ogorčenosti, pa do depresije. Naravno da ne želim rastanak, pa sam se jednostavno morao pomiriti s tim, a vođenje ljubavi zaboraviti.

9. Jednom je moja žena previše popila i rekla i da je većinu orgazama odglumila. „ Jednom ju je vino toliko opilo da se otvorila kao knjiga i rekla da je većinu orgazama odglumila i da joj nisam baš neki ljubavnik. Sutra dan kada je došla malo k sebi, rekla je kako je bila ljuta i da me je samo htjela povrijediti. Ali ja više ne znam u što da vjerujem i sada bi se najradije ubio“.

10. Došlo je do točke gdje mogu reći kako ona odrađuje i imam osjećaj da vlastitu ženu silujem. Odustao sam. “Mi smo zajedno od sredine 80-ih. Ja i dalje smatram svoju ženu predivnom ali ona ne pokazuje interes. Do prošle jeseni još uvijek smo to radili, ali u posljednje dvije godine, stekao sam dojam da vodimo ljubav samo zbog mene. Puno smo razgovarali o tome, nikad ju na ništa nisam ni nagovarao ni prisiljavao. Pustio sam neko vrijeme da vidim hoće se njoj želja javiti, ali nije. Osjećam se kao jadnik i odustao sam.

11. Počela je biti napasna kada nešto želi ili je željela prikriti nešto što je učinila. “Nakon 20 godina braka, moja je žena postala netko drugi, postala je sirova, gruba, napasna, prosta, i u meni se izgubila volja, jer to kao da nije moja žena, i to me iznutra ubija”.

12. Dolazim do zaključka da me ona više ne voli. “U braku smo 12 godina, savršeno si pašemo u svakom pogledu, ali seks je postao generalni problem kod nas. U samo godinu dana sve se promijenilo. Kada god imamo priliku da smo sami, a djeca kod bake, ona ima već neke druge planove i tako smo vodili ljubav jednom u 3 mjeseca, a od tada je sad već prošlo 6 mjeseci”.

13. Neplodnost je ubila moju želju za seksom. „U početku rada na djetetu sve je jako zabavno. Vodili smo ljubav svaki dan, ali nikako nisam uspijevala ostati trudna. Ubrzo sam promijenila terapiju međutim sreća nam se nije osmjehnula. Sada smo u braku 5 godina, beba nije stigla, a u meni je ubijena želja za seksom“.

14. Dosta mi je samo analnog seksa. “U braku smo 15 godina, imamo dvoje djece. Sve savršeno funkcionira, osim toga. U prvim godinama braka, pa čak i do zadnje dvije godine, seks nam je bio divan. No on je odjednom želio samo analni seks i oralni. Dobro, prihvatila sam jedno vrijeme, ali više ne želim”.

15. Zapustio se “Zajedno samo 5 godina, u braku 3. Držao je do sebe, brijao se, tuširao, prao zube. No od jednom mu se više ništa nije dalo. Posao ga iscrpljuje. Putuje po sat vremena u jednom smjeru do radnog mjesta, vraća se kasno navečer. Večera i samo legne. Ja sam mlada žena koja se trudi ugoditi mu u svakom pogledu supruge, ali zadnjih nekoliko mjeseci kada ga pogledam, nije mi do ničega”.

16. Jer mrzim sebe “Imam predivnu ženu, lijepu, sposobnu, divna majka, odlično kuha, no ja sam taj koji je loše. Životna faza kroz koju prolazim je teška, kada god pogledam svoju ženu, pitam se kakao takva žena može biti u braku sa mnom. Mrzim sebe, svoj um, svoj lik. Zato se ne mogu opustiti i nemam volje za životom, a kamoli za seksom. ”.

17. Uvijek je isto sve. “Upoznali smo se kada je ona imala 18, a ja 23 godine, sada smo već 16 godina zajedno. Ja sam njen prvi dečko s kojim je spavala. Na početku ona je bila stidljiva, povučena, tiha, mazna. To mi je bilo super. No nakon nekog vremena kako je vrijeme prolazilo i 10 godina, kod nje se nije ništa mijenjalo. Ona bi legal, ja sam bio na njoj i to je sve. Uvijek ista poza. Pokušavao sam ju opustiti, nije imala ništa protiv ni da pornić pogledamo, možda da probamo neku drugu pozu, ali ništa. Tako je s vremenom moja poza – ništa dobila na značaju. I tako ništa već preko godinu dana”.


Reci što misliš!