Lifestyle

uživajte u hrani

Uz pravilo 'resetiranja svaka tri sata' izgubila je 30 kilograma

Uz pravilo 'resetiranja svaka tri sata' izgubila je 30 kilograma
Facebook/Tiff Hall

Na dijeti ste i strogo pazite na svoju prehranu, a onda vam se omakne 'cheat day' pa pojedete sve slatko što imate u kuhinji? Sada više ne

Tipična tragedija svake dijete - jedete zdravo cijeli tjedan, pazite na prehranu, redovito vježbate, a onda je netko u ured donio krafne jer je odlučio počastiti sve kolege povodom rođendana. Niste si mogli pomoći i pojeli ste nekoliko krafni, a sada ponovno žalite svoju prehranu.  

Umjesto da se osjećate kao da ste uništili svoj napredak, restartirajte svoje razmišljanje prije sljedećeg obroka, piše Život i stil.

Ovakav način prehrane i razmišljanja zagovara bivša fitness trenerica Tiffiny Hall, koja je uz pomoć programa "Resetiranje svaka 3 sata" nakon trudnoće izgubila čak 30 kilograma.

"Uvela sam ovo pravilo i program kako bih se borila protiv mišljenja i prakse da dijeta mora funkcionirati na principu sve ili ništa", rekla je u jednom intervjuu Tiffiny. 

Program funkcionira na način da se svaki obrok tretira kao novi 'događaj', stoga umjesto da žalite pojedenu krafnu, pokušajte se orijentirati na resetiranje razmišljanja i vraćanje na stanje prije te krafne. 

"I ja sam čovjek, i ja sam griješila u svojoj prehrani. Ali, uz pomoć programa, svaka 3 sata započinje novi dan i svježi start", kaže Tiffiny. 


Reci što misliš!

 Izdvojeno