Lifestyle

influencerica godina u gkzd

Ingrid Divković: Veselim se dijeljenju dobrih i inspirativnih misli sa Zadranima

Ingrid Divković: Veselim se dijeljenju dobrih i inspirativnih misli sa Zadranima
Aleksandra Đorđić

Ingrid Divković u ponedjeljak, 4. lipnja gostuje u Gradskoj knjižnici Zadar gdje će predstaviti knjigu "Živi mi se". To je njezina treća knjiga, ali i prvi roman.

''Raduje me što ćemo večer provesti ne samo pričajući o junakinjama iz romana, već i o junacima i junakinjama svakodnevnog života koji me na dnevnoj bazi inspiriraju na retke koje objavljujem na svojim društvenim stranicama. 

S obzirom da u Zadar dolazim nakon gotovo godinu dana iznimno se radujem druženju, te dijeljenju dobrih i inspirativnih misli koje će sigurna sam biti lijep uvod u ljeto ispunjeno kvalitetnim knjigama''
, kazala nam je Ingrid.

Na književnoj večeri imat ćete priliku pitati Ingrid što god poželite, ispričati svoju osobnu priču ili dobiti posebnu posvetu za osobu koju volite.

Osim toga na književnoj vas večeri očekuje i jedna posebna gošća koja će unijeti poseban dašak ljubavi.

Ingrid Divković je magistra edukacije kroatistike i filozofije, hrvatska spisateljica i blogerica, autorica triju knjiga. 

Dobitnica je nagrade za influencericu godine u kategoriji “književnost” za 2018. po izboru časopisa Cosmopolitan. 

Knjiga “J..E LI VAS EGO?” je u tri godine doživjela 4 rasprodana izdanja, prevedena je i na engleski jezik te se njezino plasiranje na popularni Amazon. 2017. godine prevedena i na slovenski jezik i to u izdanju Mladinske knjigegdje je bila na vrhu najčitanijih knjiga. Na ljeto 2016. izašla je druga knjiga, “KNJIGA ZA DIVLJU ŽENU” koja je jedinstvenošću stila i sadržaja postala obavezni ženski naslov, te kao i prethodna lako i sigurno nalazi put do svojih čitatelja.

''Vjerujem da u svakome od nas ima nešto lijepo. Vjerujem da ako voliš život, život voli tebe. Vjerujem da se treba davati. Bez fige u džepu. Bez kalkulacija i odricanja. ''

Početak je u 20 sati, ulaz je slobodan.


Reci što misliš!