Lifestyle

3, 2, 1, kuhaj!

Zadranke kuhaju po Vjekinom receptu i ubijaju ga pitanjima

Zadranke kuhaju po Vjekinom receptu i ubijaju ga pitanjima

Došlo je vrijeme za novi izazov natjecatelja showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. Ovaj put od njih se očekuje da naprave bolju repliku jela svojih suparnika.

„Tvoj red“ naziv je novog kulinarskog zadatka, u kojem natjecatelji imaju 75 minuta vremena za pripremu jela koja su drugi parovi već skuhali i za njih dobili odlične ocjene. Drugim riječima, natjecatelji moraju pripremiti što vjerniju kreaciju tuđeg jela i briljirati pred žirijem!

S obzirom da članovi žirija više ne smiju pomagati i savjetovati, natjecatelji će jedni drugima biti – mentori! Bit će zanimljivo vidjeti kako će Ružica i Barica pitati za savjet Nikolinu i Otta, odnosno hoće li Dalmatinac Vjeko shvatiti što mu Prigorka Ružica govori kada objašnjava kako se pripremaju janjeći polpeti i klipići.

„Ovo je odmah u startu zabavno jer ne moramo smišljati svoje recepte. Danas nam je plan pomagati Andrei i Barbari, ali i ispilati Vjeku da pomogne nama. Ubiti Vjeku pitanjima!“, kažu Ivana i Loreta, koje večeras traže tajnu uspjeha Davorkinog i Vjekinog recepta.

„Osim što znamo kako Vjeko sve to ca-ca-ca i ispadne mu dobro. Sad mi moramo odraditi taj ca-ca-ca da nama ispadne dobro!“, otkriva Loreta kako nije tako lako kopirati tuđa jela koja su kod žirija već dobila visoke ocjene.

„Danas će biti dan koji će pokazati znamo li mi kuhati po tuđim receptima dok su ti ljudi uz nas. Vidjet će se naša kolegijalnost, prijateljstvo, kuharsko umijeće…“, nabraja Loreta što je sve potrebno da bi novi zadatak bio ispunjen u cijelosti.

Međutim, žiri će očekivati nešto više od navedenog, pa čak i to da neka replicirana jela nadmaše original! Tko će u tome uspjeti, otkrit će novi nastavak kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 21:30 na RTL-u!


Reci što misliš!