Lifestyle

nije im lako

Grozne ženske navike koje muškarci moraju trpiti

Grozne ženske navike koje muškarci moraju trpiti

Žene će i same priznati da neke njihove navike mogu biti malo nezgodne, štoviše, da ih nikad ne bi mogle trpjeti kod svojih partnera, no i dalje neće odustajati od njih ma koliko se one muškarcima ne sviđaju

Što napraviti ako ste muškarac? Ili pronađite partnericu koja nema niti jednu od ovih koje ćemo navesti, ili se jednostavno pomirite s njima. Iz iskustva mnogih generacija možemo vam garantirati da je ovo drugo bolji izbor.

Naime, ma koliko kratko se žena spremala za izlazak, muškarac će u najvećem broju slučajeva biti puno prije gotov. Kako je za običan izlazak muškarcu potrebno otprilike minuta spremanja, žene to ne mogu nadmašiti. No, istovremeno žele izgledati lijepo uvijek, što za svog partnera, što za sebe, tako da jednostavno morate pričekati. Čitajte nešto, brže će vam proći vrijeme.

Prigovaranje je ženama u krvi, reći će muškarci i neće biti potpuno u krivu, no s jednakom utemeljenošću žene će reći da je muškarcima nered i nemar u krvi. Stoga, prije nego što poludite na to da vam draga prigovara, sjetite se gdje ste ostavili čarape, gaće, cipele, hlače, sat, novčanik ... 

Ljubomora je također češće ženska navika nego muška, no tome pridonosi muška nemarnost i ležeran pristup izlascima s društvom, a ni sklonost flertu ne pomaže. Jednostavno, nemojte davati povoda ljubomori i neće je biti.

Za kraj, ona najnezgodnija navika protiv koje se ne možete boriti - famozna rečenica "nije mi ništa". Tu je svaki muškarac razoružan - misli ne znaju čitati, pogoditi ne mogu, a zaključiti još manje. Savjet - više pažnje, češće cvijeće i mali pokloni, nema druge.

Metro-portal.hr


Reci što misliš!