Lifestyle

vizažistica otkriva

Amal Clooney na vjenčanju godine nosila je make up proizvode u vrijednosti 4700 kuna

Amal Clooney na vjenčanju godine nosila je make up proizvode u vrijednosti 4700 kuna
AP

Na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle omiljena pravnica Amal Clooney imala je make up sačinjen od 20 različitih proizvoda.

Amal Clooney nedvojbeno je bila najbolje odjevena gošća na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle. Osim na besprijekoran stajling, slavna pravnica i supruga Georgea Clooneya mislila je na make up, jednako važan.

Dobar make up može učiniti čuda, a loš upropastiti cjelokupan stajling. Zato se njezina vizažistica Charlotte Tilbury potrudila dovesti Amalin izgled do savršenstva.

Britanska vizažistica, koja je Amal šminkala i povodom nedavno održane Meg Gale, koristila je 20 različitih kozmetičkih proizvoda iz vlastite linije kozmetike, čija ukupna cijena iznosi 4700 kuna ($751.50), kako bi postigla izgled besprijekorno zaglađenog i svježeg tena, savršeno iscrtane obrve i ružičaste usne.

Što se tiče make upa na očima, vizažistica se poslužila kremastim sjenilom iz vlastite palete sjenila The Sophisticate, dok je u unutrašnje kutove očiju dodala tekući highlighter u tubi Hollywood Beauty Light Wand, pomoću kojeg je dobila potrebni wow efekt.

Kako bi postigla savršeno blistav ten bez vidljivih neravnina i bubuljica, Charlotte je koristila dvije nijanse svoje tekuće podloge Light Wonder koje je pomiješala kako bi postigla ujednačen tonalitet podloge i Amalinog prirodnog tena.

Također je koristila dvije nijanse korektora u stiku, puder u nijansi br. 2 Airbrush Flawless Finish te Mini Miracle Eye Wand 2 u 1, koji je tenu dao  završni sjaj, prenio je tportal. 


Reci što misliš!