Lifestyle

10 poza

Kako potaknuti libido i začiniti seksualni život

Kako potaknuti libido i začiniti seksualni život

Želite potaknuti svoju seksualnost ili začiniti svoj seksualni život bez raznih, često nepotrebnih dodataka ili mogućih neugodnih scenarija?

Donosimo vam 10 vrućih poza kojima možete učiniti baš to u udobnosti vlastitog doma.

Leptir položaj ili modificirana misionarska poza

leptor poza

Za pozu leptira žena zauzima ležeći položaj na leđima i bokovima na rubu kreveta, a muškarac joj prodire stojeći. Za potpuni doživljaj potrebno je da žena stavi noge u listovima preko muškarčevih ramena  i zadigne bokove prema gore. To daje prekrasan kut za stimulaciju s dubokom penetracijom koja dovodi do višestrukih vaginalnih orgazama.

Tehnika ravnalo

tehnika ravnalo

Ovaj sexy položaj započinje kao misionarski; žena skupljenih nogu obujmljena muškarčevim koji iz ovog položaja ima mogućnost dubokog „ulaska“. Trik je da on prebaci svoju težinu malo naprijed, tako da njegova erekcije vrši pritisak i trenje na klitorisu dok se pomiče i tako dovodi do ludih orgazama.

Prsten

poza prsten

Žena palcem i kažiprstom oblikuje prsten oko baze penisa, te povlači prema dolje tako da je koža penisa napeta. Time se podražuje više živčanih završetaka i povećava osjetljivost penisa – to također može pomoći u održavanju erekcije ukoliko prsten radi sam muškarac. Ruke imaju velik utjecaj na seksualnost općenito, dodir je najbolji stimulans.

Marginalac

poza marginalac

Iznimna poza; žena je na leđima, na stolu, šalteru ili šanku, a on ulazi stojeći. Opasno; guraju se papiri sa stola, vaze i pepeljare, dobiva se osjećaj hitnosti i nestašluka. U ovoj pozi potpunu kontrolu ima muškarac, a žena može slobodno „kliziti“ po stolu. Iako je pomalo “prljavo“, ovakav odnos ipak omogućuje povezanost između muškarca i žene na nekoliko razina, stvar je okoline; prevladava strast nesputana od strane rutinske okoline.

 Jahaći položaj

jahaci polozaj

Ovaj položaj omogućuje ženi da sam kontrolira dubinu i kut penetracije, kao i sam način i količinu stimulacije klitorisa. Muškarac je polegnut na leđima sa savijenim koljenima, ona ga obujmi jednom nogom na bočnoj strani, a drugu polaže između njegovih nogu. Žena kontrolira ritam, dubinu i trenje klitorisa. Ovo je definitivno recept za nevjerojatan seks!

Stojeći položaj

stojeci polozaj

Scena sa filmskih platna, žena “na zidu“ a muškarac u strasnom “napadu“ Ovdje do izražaja dolaze naše urođene spolne razlike: snažan muškarac i krhka dama, što pak povećava seksualno iskustvo za oboje. Žena u strasnom zagrljaju muškarčevih snažnih ruku, obujmljujući ga nogama. Ova poza osnažuje emocionalnu i fizičku vezu između partnera. Ova je poza je fizički zahtjevnija tako da nije za svakoga, no, parovi koji uspiju ostaju bez daha.

Obrazac V

obrazac v

S obzirom da ovaj maleni grumen rijetko dobiva dovoljno stimulacije tijekom seksa, igra rukama čini veliku razliku. Obrazac” V“ izvodi se pomoću  kažiprsta i srednjeg prsta usmjerenih prema nogama. Prsti u „slovu V“ postavljaju se u područje unutar stidnih usana, s prstom na svakoj strani klitorisa, lagano povlačeći kožu prema gore. To bi trebalo predstaviti “zahtjevni“ klitoris u punom sjaju, ostavljajući ovom malom ljubavnom gumbiću prostora za puno više akcije. “

Sexy timeout

Ako žudite za kratkom stankom bez prekidanja stimulacije i užitka, ovaj potez je savršen “sexy timeout“. Muškarac izvlači i polaže glavić penisa na klitoris, pritom držeći vrh  penisa i glavićem klizi brzo s jedne strane na drugu, tako da on dodiruje klitoris sa svakim pomakom. Ova igra stimulira oba partnera odjednom i šalje ih na putovanje slatkog užitka.

 Yoga za guzu

poza joga

Ako muškarac uživa u dodirima i “hvatanju“ guze, ovo je definitivno idealan položaj za njega.  S obje ruke zgrabite obje strane guze. Na taj način možete izvesti “butt yoga“ (tehnika kojom širite, a zatim sklapate obraze stražnjice, a zatim ih podižete gore pa dolje i obrnuto), ili “anal yoga “(tehnika kojom stavljate svoj srednji prst na obje strane anusa, a zatim ih razdvojite, pa dijagonalno i gore-dolje). Nekim muškarcima ova zona je tabu tema, oni kojima nije – uživajte!

Sexy škarice

 

poza skare

Zagrijavanje i predigra nisu jedino što snažne, muške ruke čine u sexu. Ova je poza idealna za oba partnera. Tijekom odnosa muškarac podiže ženine noge, a zatim hvata oba gležnja u svoje ruke. Iz te perspektive može širiti njene noge, skupiti ih zajedno, zadržati ih na 80 stupnjeva, mogućnosti su beskrajne, piše Kreni zdravo.

A budući da su tetive na nogama stožer i sežu duboko u zdjeličnu šupljinu, pomičući ih naokolo ludo se uzbuđuje čitavo područje senzacije ispod pojasa, za oboje. Stoga, nogice u akciju.


Reci što misliš!