Lifestyle

subota, 26. svibnja

Ekskluzivne shopping pogodnosti za super 10 godina Supernove u Hrvatskoj

Ekskluzivne shopping pogodnosti za super 10 godina Supernove u Hrvatskoj

Supernova centra Zadar, najveći shopping centar u Zadarskoj županiji, dio je najvećeg lanca shopping centara Supernova grupe koji ove subote slavi okruglih 10 godina u Hrvatskoj.

Povodom ove velike proslave u subotu, 26. svibnja, Supernova centar Zadar časti vas veselom i šarenom zabavom, brojnim besplatnim slasticama, ekskluzivnim shopping pogodnostima i live nastupom Domenice Žuvele.

Ovu subotu proslavite s nama u Supernova centru Zadar uz zabavan program, besplatne slastice, super nagrade i brojne shopping pogodnosti koje su pripremile trgovine centra.

Slavljenički shopping obavite uz najpovoljnije cijene od kojih izdvajamo: 20% na kolekciju proljeće/ljeto u trgovini Lisca, 20% na novu kolekciju u trgovini ShoeBeDo, 20% na sav asortiman u trgovini Springfield te 30% na dio asortimana u Cicibanu.

Tu je još i 20% do 70% na označene artikle u trgovini Posteljina.hr, 20% na sve u trgovini Shooster kao i 40% na svu zatvorenu obuću u PittaRossu.

Pjevat ćemo i plesati uz nove hitove Domenice Žuvele, a najsretnije posjetitelje očekuje slavljenička kiša balona koja donosi neodoljivih 10 puta po 100 kuna i nevjerojatnih 10.000 kuna u poklon-bonovima.

Pridružite se najboljoj proslavi i provedite popodne u super raspoloženju! Kad Supernova slavi, cijeli Zadar pleše i pjeva.

Vidimo se!


Reci što misliš!