Lifestyle

Seksi sitnice

Što je najprivlačnija osobina svakog horoskopskog znaka?

Što je najprivlačnija osobina svakog horoskopskog znaka?
Thinkstock

Svaki horoskopski znak posjeduje sasvim određenu osobinu koja ga čini erotski osobito privlačnom osobom…

Ovan: strast

Ovnovi su strastveni i impulzivni – što ponekad dolazi ruku pod ruku s tvrdoglavošću. Osobe rođene u znaku Ovna vrlo brzo povuku druge na svoj mlin te svojim šarmom motaju sve oko malog prsta. 

Bik: uspjeh 

Bikovi su rođeni vođe, žude za optimizacijom i zadovoljni su samo najboljim. A pošto je uspjeh seksi, ovaj horoskopski znak je zbog toga jako privlačan. Bikovi su majstori za skrbiti i brinuti se o svemu – znaju cijeniti uživanje i luksuz te rado razmaze partnera od glave do pete. 

Blizanci: mudrost 

Bliznaci su sjajni pripovjedači. Što su iskusniji, to je veća fascinacija koju šire oko sebe. Nažalost, naginju prevari i muljanju te rado povremeno izvrću činjenice. Njihova neujednačenost istovremeno je privlačna i opasna.  THINKSTOCK Rak: neuračunljivost  Rakovi su totalno neuračunljivi. Lebde između ljubavi za slobodom i ovisnosti, hladnoće i (pre)osjećajnosti, srdačnosti i odsutnosti. Upravo ih ta neujednačenost čini privlačnima. 

Lav: šarm 

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca u trenu. Njihova energičnost u kombinaciji s osjećajnošću čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnima pažnje koji stalno teže ka priznavanju, ljubavi i hvali. 

Djevica: inteligencija  Ako netko želi biti u društvu s intelektualkom, treba izlaziti s Djevicama. Osobe rođene u tom znaku praktične su te inteligentno i u tren oka rješavaju sve potencijalne probleme. Djevice će sve napraviti za ljubav te spadaju među najvjernije među horoskopskim znakovima. 

Vaga: senzibilnost  Osobe rođene u znaku vage pune su razumijevanja te vrlo senzibilne. Vage se otvaraju polako, ali kad nekog prihvate i steknu povjerenje u nekoga – onda ih se teško riješiti. Vage rado daju kontrolu drugima te se dobro osjećaju u društvu dominantnih osoba. Kad je riječ o problemima ili osjećajima, Vage su spasioci u nuždi. 

Škorpion: tamni mistik 

Škorpioni imaju tamnu, skrivenu, smionu stranu – koja ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpionima se mogu doživjeti razni usponi i padovi. Oni su ljudi ekstrema i majstori zavođenja. 

Strijelac: dobrice 

Strijelci preplavljuju druge ljubavlju i naklonošću. Imaju srce navrh jezika se vole otvoriti drugima. Iskrenost i vjernost su im najvažnije – tko ih iskoristi, mora računati s posljedicama. Naime, kod opraštanja Strijelci nisu baš najbolji… 

Jarac: mirnoća

Jarci isijavaju nevjerojatnim unutarnjim mirom, strpljivi su i ostaju uglavnom vjerni svojim principima. Međutim, skloni su i zatvorenosti te rado stavljaju druge na probu sve dok ne zadobiju puno povjerenje u tu osobu.

Vodenjak: osebujnost 

Vodenjaci su nevjerojatno šarmantni, ali nisu toga svjesni. Često je to zbog činjenice da im nedostaje samopouzdanja.  

Ribe: fleksibilnost 

Ribe su sjajni ljubavnici, spontani su i „osvježavajući“. Vjerni su svojim osjećajima te su često naivni. Međutim, ne treba zamijeniti njihovu naivnost s nevinošću, jer Ribe se itekako znaju zauzeti za sebe.  

Izvor: miss7
 


Reci što misliš!