Lifestyle

intimna ispovijed

Što kada frajer ima nekoliko centimetara... viška?

Što kada frajer ima nekoliko centimetara... viška?
Thinkstock

Intimna ispovijed muškarca koji zbog svojih proporcija uvijek doživljava nelagodne situacije

''Dok sam išao u srednju školu, bio sam poprilično sramežljiv. Nisam nikada volio koristiti zajedničku kupaonu u školi, no jednom prilikom, posve slučajno, dok su se ostali dečki skidali nakon tjelesnog, jedan je pogledao u mom smjeru i pred svima viknuo: ''Jebote, pogledajte koliki mu je!''

U sekundi su svi gledali u moje međunožje, čudili se i komentirali. Ja cijelo to vrijeme nisam shvaćao čemu se čude jer su jedini penisi koje sam u životu vidio bili oni na porno filmovima, a oni mi po veličini uglavnom pariraju pa sam zapravo iznadprosječno velike smatrao prosjekom. Jako brzo nakon tog događaja u svlačionici, popularnost mi je neviđeno skočila.

Prozvali su me 'Ogromni Nikola', a mojoj alatki su nadjenuli ime Razbijač. Budući sam do tada bio presramežljiv da bih prišao djevojci, novostečena reputacija uvelike mi je olakšala stvari. Čak sam počeo izlaziti s najzgodnijom curom iz škole. Kada sam krenuo na fakultet, potrudio sam se da se glas o mojem ponosu daleko čuje. U to bih ga vrijeme, na zahtjev mojih prijatelja, izvadio povremeno pred njima, a oni bi mu se divili.

Čak smo imali interni trik zvan 'ručni sat', a koji se sastojao u omotavanju opuštenog penisa oko zgloba. Iz današnje, nešto ozbiljnije perspektive, shvaćam da mi to u životu nije trebalo jer su sve cure s kojima sam bio, sa mnom bile zbog njega.

U cijelom životu bio sam samo s jednom curom koja o njemu nije imala pojma. Dugo smo flertovali pa se jedne noći, kada sam je pratio doma, seks činio kao prirodan tijek događanja. Iako mi je palo na pamet da je upozorim o svojoj veličini, jednostavno nisam znao kako bih to uopće spomenuo.

Stvari su se odvijale spontano i malo pomalo, uspio sam ući u nju. Kako su dužina i debljina mog penisa proporcionalne (deset centimetara u obujmu) ona je samo vrisnula: 'Joj!', ali ispostavilo se da joj nije bilo nelagodno. Ali mnogim drugim curama je. Uglavnom su odbijale moju omiljenu pozu - da budu gore.

Jednom sam na fakultetu upoznao divnu curu.

Doduše, ona je mene znala prvenstveno kao 'Razbijača', ali svejedno smo na kraju postali par. Moji prijatelji, koji su imali običaj pitati cure s kojima sam bio kako je bilo, isto su pitanje postavili i njoj. Rekla je: ''Bilo je dobro, ali to je zato što ja imam ogromnu vaginu!'' Koligo god me njen odgovor oduševio, shvatio sam da je vrijeme da prestane fama oko 'Razbijača' i da je vrijeme da moji prijatelji ispadnu iz cijele te priče. Više ga nisam pokazivao kada bi to htjeli, i prestao sam se odazivati na nadimak. I dalje sam u vezi s curom s velikom vaginom, a prijatelji koje sam u zadnje vrijeme stekao, nemaju pojma o mom velikom.

Iako mi je oduševljenje tadašnjih prijatelja u jednu ruku laskalo jer sam imao nešto što svaki muškarac želi, poprilično mi je onemogućavalo normalnu vezu. Baš nedavno smo imali okupljanje starog društva s faksa.

Kada smo ja i jedan prijatelj otišli do obližnjeg grma obaviti nuždu zajedno, samo se nasmijao i nostalgično rekao: ''Čovječe, otkad to nisam vidio!'' Nije me tražio da izvedem 'ručni sat', ali da je pitao, tko zna, možda bih mu i ispunio želju.'' - Nikola, 32

 

Cosmopolitan.hr


Reci što misliš!