Lifestyle

#astrologija

Veliki mjesečni horoskop za lipanj: Vaga, Škorpion i Strijelac

Veliki mjesečni horoskop za lipanj: Vaga, Škorpion i Strijelac

Ljubav i veze

Prva polovica lipnja 2018. godine je harmonična u ljubavnom životu. Donosi prilike za ugodne razgovore o planovima o budućnosti s voljenom osobom, za izlaske i druženja, za zajednička putovanja i uživanje u društvu jedno drugog. Vage koje nisu u vezi mogle bi održavati vezu na daljinu ili se zaljubiti u nekog čiji je posao vezan za više obrazovanje ili javnost.

Možda se zaljubite u nekog iz inozemstva. Venera, vladar vage, 14. lipnja ulazi u vašu 11. kuću odakle pravi opoziciju s Marsom koji je smješten u kući ljubavi. Iznenadna zaljubljivanja su vam na putu a prijateljstva se mogu pretvoriti u strastvenu vezu preko noći. Kod parova koji su dugo zajedno može se probuditi zaigranost i raspoloženje za flertove, dosada nestaje a ljubavni život se zagrijava.

Ako duže vremena niste u vezi, budite oprezni, jer bi se mogle zalomiti ljubavi za jednu noć. Nemojte ignorirati očit rizik i niz mogućih neželjenih posljedica koje proizlaze iz kratkih avantura. Iskoristite dan, ali neka to bude racionalno. Od 27. listopada Mars, vladar kuće partnerstva, prolazi kroz vašu kuću ljubavi i retrogradan je.

Zbog toga ne bi trebali donositi važne odluke poput ulaska u brak ili razvoda i to nije povoljan period za ulazak u novu vezu. Neke Vage će imati bogatiji društveni život, možda i tajnu vezu, ali budite oprezni!

 

Posao i novac

Na profesionalnom planu tijekom lipnja 2018. godine dobro će vam ići, ali u zadnjoj dekadi mjeseca mogli bi izgubiti neke nade ili bi mogli imati iluzije u pogledu posla ili profesionalnog života općenito. Ono što možete je spoznati gdje i kako stojite i što nadalje morate poduzeti. Venera je u kući karijere Vage do 14. lipnja i nakon toga ulazi u kuću zarađenog novca.

Merkur ulazi u kuću karijere 12. lipnja i prati ga Sunce 21. lipnja. To znači da ćete tijekom lipnja imati puno prilika da se iskažete, izborite i poboljšate svoj status. Vage čiji je posao povezan s uvozom i izvozom, obrazovanjem, javnosti ili pravom, puno će ostvariti. Obitelj bi mogla prigovarati zbog nezadovoljstva vašim odabirom da poslovni život stavite na prvo mjesto ili se roditelji neće slagati s vašim izborom i načinom na koji zarađujete za život.

Savjetujemo da nađete način i ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života, ali svoj izbor nemojte mijenjati zbog toga što bliske osobe ne razmišljaju na isti način kao i vi. U zadnjoj dekadi mjeseca mogli bi primiti novac koji ste prije nekome posudili ili zaradili ili investirali. S druge strane, iskušenja za pretjeranom kupovinom, koja će goditi vašem egu, bit će dosta, a isto se može dogoditi i voljenoj osobi. Zato dobro promislite što kupujete i da li je to potrebno.

Moral i zdravlje

Optimistični ste i puni energije, unatoč nekim zdravstvenim problemima koji se mogu pojaviti sredinom mjeseca. Bolovi povezani s reumom ili nekim drugim starijim zdravstvenim problemima mogu vas natjerati u posjet doktoru. Posvetite se više svom zdravstvenom stanju i nemojte odgađati odlazak specijalistu.

Savjet

Više pažnje posvetite potrebama članova obitelji, ali istovremeno nemojte dopustiti da vas guše!

ŠKORPION

Ljubav i veze

Tijekom lipnja 2018. godine idealizirat ćete ljubav. Bit ćete vođeni velikim nadama, ali češće ćete naletjeti na zbunjujuće okolnosti ili pretjerana očekivanja obostrano. Jupiter, suvladar kuće ljubavi Škorpiona, retrogradan je i u 1. kući Škorpiona. To znači da bi se mogli ponašati egocentrični i misliti kako ste jedino vi u pravu.

Do sredine mjeseca Jupiter je u harmoničnom aspektu s Venerom, vladarem veza Škorpiona, pa ćete se lakše razumjeti s voljenom osobom. Na vama je da riječi birate pažljivije. Venera ulazi u 10. kuću Škorpiona 14. lipnja 2018. godine. Snažna privlačnost će biti rođena, možda čak i obećavajuća veza na duge staze s nekim koga ćete upoznati kroz poslovne dogovore.

Može se dogoditi i da spontani sukobi zbog želje da izazovete nekog tko predstavlja autoritet donesu veliku strast. Sredinom mjeseca netko iz obitelji pokušat će se umiješati u vaše odluke vezano za ljubav.

Posao i novac

Jupiter, vladar novca Škorpiona, je retrogradan i može vam pobrkati niz planova. Ali, povoljan aspekt koji Jupiter pravi u lipnju ukazuje na dobre izglede za povećanje zarade, ali problem je što nećete najbolje upravljati svojim novcem. U prvoj dekadi mjeseca možda ćete imati prevelika očekivanja od sponzorstva ili ćete očekivati preveliku dobit od drugih, bilo da se tu radi o voljenoj osobi ili poslovnim suradnicima, a možda ćete uzaludno loviti naslijeđe.

Tako možete se samo razočarati i potrošiti puno bez da dobijete išta zauzvrat. Nemojte ulaziti u špekulacije, izgledan je samo gubitak ili ćete se uplesti u neprofitabilne organizacije ili nezakonita zajednička ulaganja. Poslovna partnerstva mogu postati nestabilna u drugom dijelu mjeseca. Vrijeme je da promislite o svojim planovima vezano za budućnost, o novim suradnjama i za promjene u načinu razmišljanja o odnosima s drugima u profesionalnom životu.

U zadnjoj dekadi mjeseca mogu se pojaviti posebne okolnosti i prilike za suradnju s osobama iz inozemstva ili će se priljev novca povećati. Mars, vladar kuće posla Škorpiona, kreće retrogradno 27. lipnja 2018. godine i više utjecaja ima na Škorpione koji su djelatnici ili nemaju posao. Pomislit ćete da ulažete previše truda pri obavljanju svakodnevnih rutinskih poslova i zato se morate naoružati strpljenjem, posebno ako tražite posao.

Zdravlje i moral

Moglo bi se reći da ste u vrhunskoj formi, ali do kraja mjeseca mogli bi se iscrpiti u pokušajima da ostvarite što bolje rezultate u profesionalnom životu. Nakon 27. lipnja 2018. godine kada Mars, vladar kuće zdravlja Škorpiona, krene retrogradno mogli bi se prehladiti ili može doći do upalnih procesa ili se neki stari problemi mogu ponovno aktivirati.

Savjet

Nemojte pokretati nove poslovne projekte, posebno u zadnjem tjednu mjeseca i budite oprezni u prometu!

STRIJELAC

Ljubav i veze

Lipanj 2018. godine kreće s romantičnom atmosferom i odlično ćete se slagati s voljenom osobom. Sada možete razgovarati o zajedničkim planovima, jer ste u potpunosti usklađeni. Ipak, može doći do izljeva ljubomore i posesivnosti. Ako ste u neslužbenoj vezi, mogli bi ozbiljnije popričati o braku. To posebno vrijedi za veze na daljinu, a ljubomora vas može pogurati prema ozbiljnijem vezanju.

Između 6. i 8. lipnja san o domu ili projektu vezanom za nekretninu može se srušiti, ali nemojte očajavati i stvarati napetosti u vezi. Treba vam takta i diplomacije i zapravo stvari mogu ispasti bolje nego što ste zamišljali. Merkur, planeta koja vlada vezama Strijelca, 12. lipnja 2018. godine ulazi u kuću intimnosti, zajedničkih dobara i tajnih ljubavi.

To znači da će se vaše emocije još više produbiti, strast pojačati, a mogu se dogoditi i tajna vjenčanja. Neki Strijelci će se zanijeti i zagristi komad zabranjenog kolača. Vladar kuće ljubavi Strijelca, Mars, 27. lipnja kreće retrogradno i ulazi u kuću komunikacije Strijelca. To znači da u tim zadnjim danima lipnja može doći do nesporazuma ili sukoba s voljenom osobom.

Posao i novac

Merkur, planeta koja vlada kućom karijere Strijelca i društveno profesionalnog ugleda prolazi kroz vašu kuću partnerstva do 12. lipnja. Bit ćete uspješni kada se radi o konzultacijama, suradnjama, pregovorima i odnosima s javnosti. Dobro je imati na umu činjenicu da su Jupiter, vladar Strijelca i Saturn, planeta koja vlada vašim novcem i privatnim dobrima, retrogradni.

Osjećaj da ste ograničeni zbog materijalnih uvjeta ili da niste u najboljoj formi može vam se češće pojaviti. U drugom dijelu mjeseca novčana ograničenja mogu donijeti dobre ideje o zajedničkom ulaganju. Neočekivane mogućnosti i podršku naći ćete tamo gdje najmanje očekujete, možda čak i od vaše obitelji.

Povoljan je period i za Strijelce koji se bave komercijalnim poslovima, oglašavanjem ili obrazovanjem. Mars kreće retrogradno 27. lipnja i vlada vašom kućom financija, što znači da ne bi trebali skakati pred rudo ili se kockati.

Zdravlje i moral

Jupiter, vladar Strijelca, i dalje je retrogradan, u vašoj 12. kući, kući izolacije i izlječenja. Duhovni put kojem težite zaista vam može pomoći. Ipak, pripazite i nemojte dopustiti da se zanesete nekakvom pričom šarlatana koji prodaje skupocjene čudotvorne formule.

Savjet

Nemojte slušati rodbinu, pogotovo kada je riječ o novcu, piše tarot-horoskop.com.


Reci što misliš!