Lifestyle

321-kuhaj

Vjeko: "Moramo dobit', ili će biti: čekaj me, čekaj, Splite, čekaj jer ja ću doć"!

Vjeko:

Davorka i Vjeko nemaju pravo na pomoć dežurnog kuhara, pa će im Špiček uskočiti sa savjetima!

Kulinarski turnir na 321-trgu se nastavlja, a natjecatelji su opušteniji nego prije nekoliko dana. Na radnim jedinicama je veselo od samog početka kuhanja, a kandidati se doimaju organiziraniji nego inače. I večeras će imati ozbiljan kulinarski zadatak pripremiti jelovnik od tri slijeda za 75 minuta, no kao utjeha im dođe činjenica da imaju pravo tražiti pomoć jednog člana žirija.

Gastro savjete i trikove Mate Jankovića mogu iskoristiti samo tri para kuhara-amatera s obzirom da su si u miniduelima večer prije osigurali bod. Svaki put kada će se na setu oglasit zvono, Mate će obući pregaču, spremno zasukati rukave i pomoći oko pripreme hlapa ili pravilno razvaljati tijesto.

Jedini par koji nema pravo na dodatni par ruku su Davorka i Vjeko.

„Eto, opet borba parova, a Andrea i Barbara su nam na suprotnoj strani. A, moramo dobit', ili će biti: čekaj me, čekaj, Splite, čekaj jer ja ću doć'!“, kaže Vjeko koji s majkom Davorkom večeras kuha, tako reći, za opstanak. S obzirom da pripremaju zahtjevan jelovnik na kojem se nalazi tart s guščjom jetrom za predjelo, Tomahawk odrezak, Southwest Chipotle i hrskavi batat za glavno jelo te cheesecake u čaši s jagodama za desert, Leticama će svaki savjet žirija biti od iznimne važnosti.

„Vjeko i Davorka su u nezavidnom položaju. Imaju nula bodova pa je na njima dosta veliki pritisak. Sad je pitanje kako je Vjeko mamu pripremio? Hoće li potegnuti ili će posustati? Njima je vjerojatno najteže…“, otkriva Tomislav Špiček koji će se pri obilasku jedinica, najviše zadržati kod Davorke i Vjeke.

Napušta li jedan par show večeras ili će se igrati „produžeci“? Odgovore donosi novi nastavak kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 22:10 na RTL-u!


Reci što misliš!