Lifestyle

ispadanje pred sam kraj

321-kuhaj: Ružica i Barica direktno u finale, a Davorka i Vjeko odlaze kući!

Nakon trećeg dana kulinarskog turnira u pripremi jelovnika od tri slijeda, mama i sin Letica oprostili su se od kuhanja na 321-trgu.

„Glavno jelo Ružice i Barice bilo je apsolutna senzacija, a Nikolina i Otto su, nažalost, od sva tri slijeda napravili desert kako treba. To nije nijansa koja je odlučila o pobjedniku duela, ali je vrlo bitna stavka“, objasnio je Mate Janković zbog čega su članovi žirija jednoglasno odlučili Prigorkama dati svoje glasove.

Prema riječima Ivana Pažanina, sestrične iz Sv. Ivana Zeline su kod glavnog jela „rasturile“ i zasluženo ušle direktno u finale, unatoč svojim godinama te fizičkom i psihičkom naporu kuhanja na setu showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

I dok „puce“ razmišljaju što će pripremiti za svoj posljednji gastronomski nastup, Davorka i Vjekoslav za to više ne trebaju brinuti. S knedlom u grlu oprostili su se od 321-trga, ali ne zbog toga što ne mogu osvojiti titulu najboljeg para kuhara amatera, već zbog cijele ekipe s kojom su se svakodnevno družili posljednja tri i pol mjeseca.

Od četiri člana žirija, samo im je Pažanin dao svoj glas.

Čini se da na njega nije utjecala činjenica da je Tomislav Špiček, baš u njihovom desertu pronašao – dlaku!

„Prvo, trebam Davorki zahvaliti što je izdržala sve ovo i što je uopće došla u ovaj show. Bilo nam je lipo i nije nam uopće žao što smo se prijavili. Naučili smo puno toga, upoznali smo puno dobrih, divnih ljudi. Super smo zadovoljni, idemo doma uzdignute glave! Nije mi toliko žao zbog nagrade, koliko zbog dobre zabave. Ne zamjeram ništa jer samo Hajduk vječno živi!“, rekao je Vjeko sa suzom u očima dok se istovremeno zahvaljivao produkciji i opraštao od showa.

S obzirom da imaju isti broj bodova, Nikolina i Otto bore se za finale protiv Andreje i Barbare kuhajući vrlo zanimljive jelovnike od čak pet sljedova! Onaj koji prođe ovaj kulinarski test ukrstit će kuhače protiv Ružice i Barice u finalu.

Tko će to biti, ne propustite pogledati već sutra u 22:550 sati, kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

 


Reci što misliš!