Lifestyle

#astrosex

Saznajte što u krevetu uzbuđuje svaki pojedinačni zodijači znak

Saznajte što u krevetu uzbuđuje svaki pojedinačni zodijači znak
Thinkstock

Vjerovali u astrologiju ili ne, karakteristike svakog znaka se mogu vidjeti tijekom vođenja ljubavi. Svaki znak ima posebne faktore koji ga uzbuđuju, a ako ste znatiželjni i želite saznati koji su, nastavite čitati...

Ovan - ne znaju što znači umor

Muškarac Ovan u krevetu nije pretjerano emotivan, ali nikada ne može razočarati svog partnera. Boje i odjeća su dva najbitnija faktora koja ga čine sretnim. Znači, nabavite seksi rublje u nekim zanimljivim bojama i uživajte.

Bik - vole zadovoljstvo u krevetu

Oni vole klasične stvari, a ne vole brz i kratak seks, kao ni seks za jednu noć. Uživaju u predigri i to je ono što ih pokreće.

Blizanci - nepredvidivi su

Muškarci rođeni u ovom znaku su hiperaktivni u krevetu, baš kao i u svakodnevnom životu. Ponavljati iste stvari je veliko ne za njih, tako da je pun pogodak nešto sasvim drugačije, kao i mnogobrojna iznenađenja.

Rak - nema ništa prirodnijeg od seksa

Muškarci Rakovi su vrlo emotivni. Kada se zaljube, seks je dovoljan da im pokaže vašu savršenu ljubav. Ako ste i vi emotivni, definitivno ćete ga začarati.

Lav - neće napraviti prvi korak dok mu ne budete laskali

Lavovi vole aktivnost u krevetu, kao i kada je u pitanju lov. To je za njih način da se pokažu. Nakon seksa, vole sjesti i hvaliti sami sebe koliko su bili dobri.

Djevica - ako neće biti savršeno, bolje da se ni ne dogodi

Muškarci Djevice se ponekad i previše brinu oko toga hoće li seks biti savršen i kako se ponašaju tijekom njega, tako da je moguće da ćete se osjećati kao da spavate s robotom. Ako znate kako da ga smirite - oboje ćete biti sretni.

Vaga - morate biti kompatibilni

Muškarac Vaga nikada neće imati seks s osobom koja nije 100% kompatibilna s njim. On želi da se sve slaže i poklapa. Zauzvrat, dijelit će vam mnogo komplimenata dok ste u krevetu.

Škorpioni - nemaju granica

Najveća tajne muškog Škorpiona je da, dok je u krevetu, svoje emocije stavlja sa strane. Uglavnom se plaši da će se zaljubiti, pa je zbog toga u krevetu pun samopouzdanja.

Strijelac - seks i kraj

Strijelci nikada ne prestaju razmišljati o seksu. Strah da će biti viđeni i uhvaćeni na djelu su njegove dve stvari koje ga uzbuđuju - ali ipak ne prakticiraju seks svuda. Njih možete uzbuditi i svojim fantazijama.

Jarac - poverenje je na prvom mestu

Da bi muškarac rođen u znaku Jarca mogao spavati s nekom osobom, prvo mora steći povjerenje u nju. Čak i ako se ne zaljube odmah, počet će postupno. Zbog toga što su jako zbunjeni, ništa neće ostaviti slučaju. Uvijek se brinu oko sigurnog seksa.

Vodenjak - nemojte ometati njihovu slobodu

Vodenjaci uglavnom imaju seks sa ženama s kojima mogu biti prijatelji. Zbog toga je inteligentna žena dovoljna da ih privuče. Ne vole biti romantični i seks im je  kao rješavanje problema iz matematike.

Ribe - umrijet će da bi vas zadovoljili

Samo zato što se muškarci Ribe dosta zaljubljuju, ne mora značiti da mijenjaju partnerice kao čarape. Međutim, uradit će sve da vas zadovolje kada ste zajedno. Nisu previše uzbudljivi, ali se jako trude da bi stigli do kraja, piše Ženski magazin.

Reci što misliš!