Lifestyle

astro kantun

Horoskopski vodič za datum vjenčanja

Horoskopski vodič za datum vjenčanja
Thinkstock

Datum svog rođenja, naravno, niste u mogućnosti birati. Datum vašeg vjenčanja je, kada malo promislite, rođendan vašeg braka i on je u svakom slučaju nešto u čemu imate slobodu odabira.

Kako bi sve bilo savršeno, trebali biste pripaziti na sljedeće stvari: 

Odaberite datum koji slijedi nakon faze mladog Mjeseca

Mladi Mjesec označava novi početak, ponovno rođenje, nadu i optimizam. To je idealno vrijeme za velike promjene u vašem životu, a što je veće od početka zajedničkog života s voljenom osobom? Pun Mjesec označava emocionalnu težinu i teške završetke pa biste vrijeme kada je Mjesec u toj fazi svakako trebali izbjegavati. 

Izbjegavajte retrogradnu fazu Merkura

Merkur je planet zadužen za sve što se kreće, a složit ćete se da priprema vjenčanja i sam veliki dan zahtijevaju puno kretanja. Najviše bi trebali pripaziti oni rođeni pod znakom Blizanaca i Djevica jer je Merkur prirodni vođa tih dvaju znakova. 

Zbilja pripazite da Venera ne bude u retrogradnoj fazi

Venera je planet koji je usko povezan za sve ljubavno, a posebice uz romantične veze i brak. Ako Venera nije u svome prirodnom stadiju, vrlo su mogući neočekivani ljubavni brodolomi, predomišljanja pa čak i otkazivanje vjenčanja. Najviše bi trebali pripaziti Bikovi i Vage, najnježniji i najromantičniji od svih znakova kojima je Venera prirodni vođa. Rođeni u znaku Bika i Vage trebali bi odabrati datum u kojem je Venera u svojoj najsnažnijoj fazi, piše Index.


Reci što misliš!