Lifestyle

metal art

Niko Pinčić postao je ambasador Beck's pive

Niko Pinčić postao je ambasador Beck's pive
becks

Niko Pinčić postao je ambasador Beck's pive. 28-godišnji Zadranin, po struci zrakoplovni tehničar koji radi na helikopterima, posljednje tri godine bavi se izradom raznih predmeta od metala, koje predstavlja pod imenom "Metallize".

Beck's legendarno pivo predstavlja legende među nama, ljude kojima se ne konformiraju i radije biraju slobodu. Oni znaju što žele, a to i uzimaju. Oni ne postoje nego žive u svakom trenutku promatrajući svijet širom otvorenih očiju. Uz njih svaki trenutak ima potencijal postati doživljaj za pamćenje. Oni su umjetnici, avanturisti, pokretači dobre zabave, naši prijatelji i susjedi.

e48b3ef081ba208674fb6ae8f2dafa45.jpg?v=1''U Hrvatskoj znam još nekoliko ljudi koji se bave obradom metala. Jedan čovjek iz Bjelovara izrađuje goleme, divovske robote. Čujemo se preko Facebooka i Instagrama i izmjenjujemo iskustva. U kontaktu sam i s nekoliko Amerikanaca; gledamo kako što radimo, savjetujemo se.

Nikad mi nije došlo da odustanem. Metal art je doista odmor za dušu ili, kako neki kažu, terapija. Nakon posla dođem u svoju radionicu i - uživam'', kaže Niko.

Njegovu priču pratite na web stranici Beck'sa!


Reci što misliš!