Lifestyle

#flert

Savjeti kako privuči frajera koji vam se sviđa: Budite svoje i šaljite mu otvorene signale

Savjeti kako privuči frajera koji vam se sviđa: Budite svoje i šaljite mu otvorene signale

Slušajte ga kad priča, flertujte sve u šesnaest, ne pričajte previše o sebi, pažljivo birajte teme za razgovor, trudite se s njim provesti što više vremena i neka se osjeća ugodno u vašem društvu, osjećajte se ugodno u vlastitoj koži – volite sebe. Kada se sve zajedno zbroji, nema šanse da se taj dejt ne dogodi.

Nikako nemojte dozvoliti zajedničkim prijateljima da se upletu. Ako netko i zna da vam se sviđa, neka radije drži jezik za zubima nego da pita direktno: "Čuj ti se njoj jako sviđaš, sviđa li se ona tebi?" To je djetinjasto i odbija.

1. Odjenite se u svom stilu, a ne onako kako mislite da se njemu sviđa. I pritom istaknite svoje najžešće tjelesne atribute.

2. Budite svoji u svakom smislu. Nemojte glumiti da imate slične interese poput njega i na vrat na nos kupovati dres njegova omiljenog nogometnog kluba i uvježbavati navijačke pjesme da biste ga na sljedećoj tekmi impresionirali. Teško je glumiti zainteresiranost na duge staze, otkrit će vas brzo.

3. Gledajte mu u oči i smiješite se. Tim ćete mu potezom više od bilo čega dati do znanja da vam se sviđa i da želite s njim na dejt... i još kojekuda.

4. Šaljite kristalno čiste signale. Dajte mu do znanja da s njim želite izaći van. Naravno, ne morate mu pritom javno izjaviti ljubav ili nešto slično.

5. Pronađite suptilan način da mu pokažete da ste singl. Neobavezno čavrljanje s nekoliko pravih pitanja dobro upakiranih u druge teme najbolja je opcija, prenosi Cosmopolitan.hr.


Reci što misliš!