Lifestyle

zabavan test

Vaše omiljeno paunovo pero otkrit će vašu skrivenu osobnost

Vaše omiljeno paunovo pero otkrit će vašu skrivenu osobnost

Različite vrste osobnosti identificirane su i kategorizirane pod različitim parametrima, a to su učinila i neka psihološka istraživanja, temeljena na teoriji boja i oblika.

Zbog toga je razvijen jednostavan test za određivanje vrste osobnosti, samo trebate odabrati jedno od četiri pera koja se pojavljuju na slici i to će vam reći tko ste.

Ako je vaš izbor …

Paunovo pero A

Vi imate zbog čega biti zahvalni u životu. Odvojite nekoliko minuta i izrazite zahvalnost za svako područje vašeg života, piše Spirtual posts.

Ljubav, zdravlje, prijateljstva, duhovnost i financije. Zastanite, promišljajte i uživajte. Ovo je vrlo pozitivan znak.

Paunovo pero B

Vrijeme je kretanja. Bilo da planirate zasluženi odmor, odlučujete o novim mogućnostima u karijeri, bilo da se selite ili mijenjate svoja uvjerenja.

Vrijeme je da pomaknete energiju unutar ili oko sebe. Promjena i kretanje bit će pozitivni pa ozbiljno razmišljajte o onome što želite …. i ostvarite to.

Paunovo pero C

Vaši vodiči i anđeli su oko vas kako bi vam pomogli da oslobodite svoje emocije, misli ili ponašanja koja vas pritišću na mentalnoj, fizičkoj, emocionalnoj ili duhovnoj razini. Poricanje boli neće učiniti da ona nestane, a sada ste dovoljno jaki da se iscijelite i oslobodite.

Uzmite si vremena za razmišljanje ili samo sjedite i budite mirni. Dopustite da iscjeljujuća ljubav i svjetlost teče kroz vas i dajte dopuštenje za oslobađanje neželjenih osjećaja. Spremni ste za ovo. Samo vjerujte i otpustite.

Paunovo pero D

Vi ste umjetnik s velikom maštom i osjetljivošću. Nažalost, niste uvijek u stanju ostvariti svoje vizije, tako da žonglirate sa svojim mislima i stalno tražite nove metode koje će vam omogućiti da se izrazite.

Često ne obraćate pažnju na detalje u vašem danu i najveća prepreka na vašem putu do uspjeha je strah da vas svijet neće razumjeti.

Pripremila: Suzana Prnjak, atma.hr


Reci što misliš!