Lifestyle

#astrologija

Seksi Zodijak: Što to najviše pali pojedine znakove?

Seksi Zodijak: Što to najviše pali pojedine znakove?

Divlje, razbarušeno, vruće i strasno ili pak skladno, harmonično i senzualno? Seks ili vođenje ljubavi? Na plaži ili na zadnjem sjedištu auta? Svaki pripadnik pojedinog horoskopskog znaka staviti će kvačicu na različita mjesta.

Horoskopske znakove dijelimo na zemljane, zračne, vodene i vatrene, prema elementima koji vrlo često definiraju crte karaktera pojedinaca. Istražili smo za vas koji su znakovi kompatibilni kada je u pitanju seksualno zadovoljstvo. Kako se koji znak ponaša pod plahtama, izluđuju li ga sexy igrice, fetiši i isprobavanje novih stvari, ili pak voli ležeran, senzualan seks ispunjen emocijama i poljupcima, doznajte u nastavku.

Ovan (21. ožujak – 19. travanj)

Ovi,„bogovi rata“ (Ares = Ovan), ne misle prije akcije, oni jednostavno uletavaju u seks, a o svemu će razmišljati kasnije. Ovna često više uzbuđuje sam lov nego ulov. Oni su vrlo dominantni, ali ne žele pokornog partnera. Ovan treba spontanog partnera, u životu i spavaćoj sobi. Ako se seks pretvori u rutinu on će potražiti ludi provod negdje drugdje.

Muškarac Ovan u krevetu: On je vrlo dominantan, glasan i vruć! On je izvrstan ljubavnik, ali ako očekujete večeru uz svijeće, nastavite tražiti dalje. Ovnu je seks brz i pomalo grub, stenjanje i ugrizi nisu mu strana stvar. Zahtjevan je i od žene svog života očekuje da bude i dijete i zavodnica, slobodna i ovisna te uvijek tu kao podrška. On nije varalica, ali ako mu dosadi, brzo će dići sidro. Usto, malo upozorenje, ponekad znaju biti podosta sebični, to ne rade s lošom namjerom već jednostavno toliko brzo jure ka cilju da često zaboravljaju svoje suputnike.

Žena Ovan u krevetu: Ovnica ne vezuje seks uz romantiku, gleda ga kao čisto fizički čin. Ova žena tretirati će muškarce kao komad mesa i onda o tome razmišljati tek sutra. Ona je pomalo nastrana, stoga očekujte „dirty talk“ i „spanking“ kao nešto što joj ne predstavlja tabu. Ona želi biti željena cijelo vrijeme i ukoliko joj u tome ne uspijete udovoljiti, pažnju će potražiti drugdje.

Najbolja seks poza: Ovan je „frajer“ horoskopa, on njega očekujemo da je uvijek u vodstvu, tako da sve što kaže prolazi.

Što ih pali: Milovanje, škakljanje, grickanje ušiju, radite što vas volja, dokle god dobiva svu vašu pažnju, ne možete pogriješiti.

Kompatibilnost: Vaga, Lav, Blizanac

Bik (20. travanj – 20.svibanj)

 Znakom Bika vlada planet Venera što je korisno kada je u pitanju ljubav i seks. Oni su senzualni, odani i vjerni. Kad oni vode ljubav, to je najviše fizičko i psihičko zadovoljstvo u njihovom svijetu. Bik vjeruje u korištenje romantike kako bi došao do samog seksa. Njemu je to igra „na ziher“, a nije se ni prevario. Od njega možete očekivati ​​cvijeće i večere uz svijeće. Oni se ne vole žuriti, ni u životu pa tako ni u seksu.

Muškarac Bik u krevetu: On je senzualan, nježan, no istovremeno vruć i strastven, može „ubijati vrijeme“ seksom satima i priuštiti partnerici potpuno zadovoljstvo. Dobro je znano da je Bik hedonistički nastrojen više od bilo kojeg znaka Zodijaka, tako da od partnerice očekuje tri stvari i one su prve na listi prioriteta; kuhanje, uživanje u komforu svog doma i seks.

Žena Bik u krevetu: Ona je nježna i njen dodir odiše senzualnošću, obožava masaže kao predigru. Kada je raspoložena može sa partnerom u krevetu, također, provesti sate i sate radeći sve što on poželi pri tome uživajući i sama. Nerijetko imaju naviku unošenje hrane i slatkih užitaka u krevet za vrijeme seksa, a raskoš mirisa slaba im je točka.

Najbolja seks poza: Misionarska- vole osjećaj intimnosti koji pruža.

Što ih pali: Grickanje i dodirivanje vrata i leđa

Kompatibilnost: Djevica, Jarac, Rak, Ribe

Blizanci (21. svibanj- 20 lipanj)

Blizanci imaju podijeljenu osobnost ili se barem tako čini. Vole se zabavljati i biti u središtu pozornosti. Oni vole pričati priče i s njima nikada nije dosadno.Oni trebaju partnera koji može držati korak snjima. Vole puno različitosti i spontanosti. Pali ih seks na mjestima na kojima mogu biti uhvaćeni.

Muškarac Blizanacu krevetu: On ima dvije strane i pitanje je na koju ćete u kojem trenu naletjeti. Jednom će vam šaputati slatke riječi na uho, a drugi puta će vam strgati odjeću i narediti da se nagnete.

Žena Blizanac u krevetu: One ne ulaze u dugotrajne veze olako i brzo. Ona želi i treba spontanost ili će jednostavno nestati. Ukoliko se scena ne mijenja ona će promijeniti ljude oko sebe.Žene rođene u ovom znaku uživaju razgovarati o seksu. Pripremite se za nešto drugačije svaki puta.

Najbolja seks poza: 69 – Oni vole davati i primiti zadovoljstvo u isto vrijeme.

Što ih pali: U pravilu vole dodire po ramenima, rukama i nogama. Ukoliko želite da bude vruče počnite sa masažom i usredotočite se na navedena mjesta, njihove ruke su izuzetno osjetljive pa možete prstima stimulirati ta područja ili ih pak zavezati vrpcom za krevet i prelaziti jezikom i poljupcima po njihovim zapešćima.

Kompatibilnost: Strijelac, Vodenjak, Ovan, Lav.

Rak (21. lipanj – 22.srpanj)

Ljubav i seks idu ruku pod ruku za uvijek tako pažljivog raka. On se treba osjećati sigurno u ljubavi, a zatim se upušta u seks. Raka uzbuđuje sigurnost.

Muškarac Rak u krevetu: Ovi su muškarci osjetljivi i čak dosta emotivni te će često staviti potrebe svoje partnerice prije vlastitih. Njegova brižna priroda privlači žene i one ga takvog obožavaju. On će učiniti sve što je potrebno da njegova partnerica bude zadovoljna i sretna.

Žena Rak u krevetu: Ona je seksi i voli biti kod kuće, jer se tamo osjeća najsigurnije. Najviše je pali obiteljski čovjek koji će je zasipati komplimentima i poljupcima. Dijelite joj komplimente i ljubite je često i mnogo i ona je vaša, zauvijek.

Najbolja seks poza: Odaberete li partnera ili partnericu u znaku raka zaboravite na bičeve i lance. Rak treba sigurnost i polagani uvod u seks, oni su senzualni, a leđa su im erogena zona na koju „otkače“, obožavaju kad ih prolaze slatke srsi od partnerova dodira.

Što ih pali: Prsa i leđa su im najosjetljivija i jednostavno obožavaju da ih se tamo dodiruje i ljubi. Primite ih strasno i posjedujte, sa muškarcem rakom možete biti i mrvicu grublje, obožavat će to!

Kompatibilnost: Riba, Bik, Djevica

Lav (23. srpanj – 22.kolovoz)

S Lavovima budite spremni na trnovit put. Oni mogu biti poprilično sebični pa čak i u spavaćoj sobi. Međutim, lav je obično zainteresiran za više od samoga seksa. On želi ljubav i uvažavanje, želi da ga se cijeni, želi partnerstvo i prijateljstvo. Lav može biti vrlo romantičan, a ako je raspoložen, upravo u krevetu to će vam i pokazati.

Muškarac Lav u krevetu: Lav je dobar ljubavnik i mrzi zakazivati te stoga očekujte od njega uvijek malo više truda. On je vrlo sexy i ima mnoštvo obožavateljica. Ako ga budete činili sretnim on vas nikada neće iznevjeriti ili prevariti. Ako je ovan „frajer“ horoskopa, Lav je kralj, a za svoje „podanike“ uvijek radi samo najbolje, jer njegov je glavni cilj, zapravo smisao postojanja, da bude obožavan i da mu se dive.

Žena Lav u krevetu: Njen je partner obožava jer je nemilosrdno sexy bez puno truda. Lavice vole igrati igre s muškarcima, vole ih dovesti u podređeni položaj u kojem one vladaju. Lavica je u krevetu opasna, to zna i to voli.

Najbolja seks poza: Lavovi vole sve oralno, vole da ih se zadovolji s osmjehom

Što ih pali: Lav vlada leđima, senzualne masaže dovesti će ih do ludila

Kompatibilnost: Ovan, Blizanac, Vaga, Strijelac

Djevica (23. kolovoz -22. rujan)

Djevice imaju dvije osobnosti; nevinašce i svađalica. Oni će vas uvjeriti da mislite da su slatki i nevini, a onda će vas nenadano zavesti. Oni žele partnera za cijeli život, a ne samo za jednu noć i obožavaju maženje i pažnju za vrijeme seksa.

Muškarac Djevica u krevetu:  Ovaj gospodin živi u oblacima, traži savršenu partnericu. Sklon je kritiziranju, no to mu ne treba uzeti za zlo i ne treba se vrijeđati, on je po prirodi perfekcionista. Djevice imaju iskru nastranosti no prvenstveno im je potrebno da se osjećaju ugodno.

Žena Djevica u krevetu:  Djevice su jako pažljive oko svog izgleda. Iznimno im je važna čistoća i urednost, a nevjerojatno, maštaju o „prljavom“ seksu. One žude za savršenim ljubavnikom, ali znaju da to ne postoji te se pomire tek s najbližim mogućim. Vole jake strasti, piše Kreni zdravo.

Najbolja seks poza: Svaki položaj koji uključuje kontakt očima, oni vole zavesti sa svojim očima.

Što ih pali: njihovo je područje ispod prsiju, poljupci po struku i trbuhu dovesti će ih do ludila.

Kompatibilnost: Bik, Jarac, Rak, Škorpija

Vaga (23. rujan -22. listopad)

Ovo je jedni znak Zodijaka kojem ljubomora i posesivnost nisu ni blizu u opisu posla, a optimizam i zabava im je glavna zadaća u životu, vjerojatno zato što flertuju svakim korakom, pa kako da zamjere drugima ono što ne mogu sebi. Vaga kristalno balansira sa seksipilom, zna pogoditi onu finu notu da bude sexy i divlja, a da u isto vrijeme zadrži aristokratsko držanje. Elegancija im je od neizmjerne važnosti. Pošto konstantno promišlja o sebi i drugima oko sebe, zna točno gdje, koga i na koji način dovesti do seksualne ekstaze. Vage slove kao vješti ljubavnici koji su visoko na broju jedan kada se radi o zadovoljavanju partnerovih potreba. No, moramo vas upozoriti na to da su mile vagice prave lije, ne dobiju li od vas ono što žele u krevetu uskočiti će u postelju nekog novog bez da trepnu.

Muškarac Vaga u krevetu: Oni u seksu vide avanturu, poletnost, nešto zabavno i zaigrano, a opet tako napeto. Nemojte se iznenaditi ako vam sugerira da wc u finom restoranu u koji vas je odveo „krstite“ ili da ga zadovoljite oralno iza šanka. Oni jednostavno obožavaju osjećaj da bi mogli biti uhvaćeni. Muškarci ovog Zodijaka dopuštaju svojoj ljubavnici da preuzme vodstvo. On je na kraju krajeva vrlo romantičan i spreman je isprobati i ispuniti svojoj partnerici bilo koju fantaziju te se pri tom i sam dobro zabaviti.

Žena Vaga u krevetu: Ove gospođice iste su u krevetu kao i muškarci u znaku vage, osim anatomije. Žele ljubavnika koji će preuzeti vodstvo, ali uzimati u obzir njihove želje i potrebe, u krevetu su sexy i nasmijane, a prepoznati ćete ih po čipkastom i svilenom donjem rublju koje na njima djeluje tako prirodno.

Najbolja seks poza: koja god, dok je zabavna, učiniti će sve da vas dovedu do toga da stenjete i vrištite. Očekujte duge noći i dane u krevetu.

Što ih pali: Vaga vlada donjim dijelom leđa i guzom, stoga dodirujte, ljubite ili „spankajte“, obožavat će to.

Kompatibilnost: Ovan, Vodenjak, Lav, Strijelac.

Škorpion (23. listopad -21. studeni)

Javno upozorenje: Škorpioni su vrlo posesivni! Oni se osjećaju ugroženo ako samo i pogledate u osobu na drugom kraju sobe. S druge strane, oni su odani, pouzdani i uvijek tu kad ih trebate. Škorpion je također zaštitnički nastrojen i doslovno spreman stati na prvu liniju obrane, pa makar sam izgubio glavu da zaštiti one koje voli. Uvijek, ali baš uvijek i kada mu je najlošiji dan u godini i kada je i sam čangrizav (što se zna zadesiti često) on vas neće omalovažavati, vrijeđati ili ismijavati. To su ljudi iznimno istančanih emocija, podosta introvertni, no pravi ortaci u nevolji. Oni smatraju da je znanje moć. Oni također uživaju u seksu i imaju mnoštvo nestašnih, čak prljavih fantazija. Zagolicajte Škorpiji maštu sa crnom čipkom i njihova senzualnost izlazi na vidjelu kao erupcija vulkana prepunog goruće strasti.

Muškarac Škorpion u krevetu: Škorpijama strast teče venama, no oni je vješto skrivaju sve do trenutka dok se ne opuste i upuste sa partnericom u vještu igru poljubaca i dodira. Muškarac ovog znaka živi da bi zadovoljio svoju partnericu i to mu je uvijek glavni cilj. Također, njihova introvertnost u krevetu nestaje, postaju otvoreni za sve, ali baš sve! Muškarci Škorpije trebali bi nositi oružani list kao dozvolu za seks – u pozitivnom smislu.

Žena Škorpion u krevetu: Ženska Škorpija teži tome da izgleda mirno i nevino, no prava je istina da su upravo one najluđi znak Zodijaka. One ne vole igrati igre i trošiti vrijeme na predugo zavođenje, a navikle su dobiti ono što žele. Jedna još stavka „krasi“ ovaj znak, škorpije su iznimno vjerne partnerice, no ukoliko ih prevarite pamtiti će vam to do kraja života, a sklone su i osvetama i odmazdama za počinjeni zločin.

Najbolja seks poza: Seks im je najdraža aktivnost, tako da je njihova najbolja seks poza – svaka poza.

Što ih pali: Njihovo područje je ono između nogu, udaraju u sridu i to im odgovara, zločesto šaputanje će ih ugrijati. Pripremite se za ludu vožnju!

Kompatibilnost: Riba, Djevica, Jarac

Strijelac (22. studeni – 21. prosinac)

Strijelci su vrlo razigrani i ležerni. Oni, također, jako vole uljepšavati svoje priče. U spavaćoj sobi su spontani i avanturistički nastrojeni.  Kada nađu pravu osobu za koju osjete da bi to moglo biti to, posvećeni su i odani do kraja ali samo ukoliko su sigurni da isto to dobivaju zauzvrat.

Muškarac Strijelac u krevetu:  Iako voli slijediti tempo svoje partnerice pod plahtama, Strijelci znaju biti sebični kada je seks u pitanju. Muški pripadnik ovog znaka voli igrati igrice u spavaćoj sobi i uzbuđuju ga nasmijane žene spremne na glasne sexy akcije. On je odan, no uskrati li mu se zadovoljstvo u krevetu, on će isto potražiti drugdje.

Žena Strijelac u krevetu: Poznate po svojim čestim promjenama raspoloženja pa čak i mišljenja, ove dame je teško pratiti i biti siguran u to što žele. Sigurno je jedino da su iza zatvorenih vrata pustolovne i otvorene za nove stvari. Žena Strijelac često sakriva svoje emocije vezane uz seks i kada nježnosti završe muškarac će teško po njoj vidjeti kako se zaista provela.

Najbolja seks poza: Strijelci vole mijenjati poze i lokacije, od spavaće sobe do kupaone i vole to više nego jednom.

Što ih pali: Bokovi i bedra njihova su domena. Dakle stisnite ih nježno i zadržite čvrsto, izmjenjujte valove strasti i biti će oduševljeni.

Kompatibilnost: Blizanci, Vaga, Lav

Jarac (22. prosinac -19. siječanj)

 Rođeni u ovom znaku Zodijaka uživaju u skrivanju svojih osjećaja i teško je razlučiti da li su zaljubljeni ili ne. Poznati su po dobrom vođenju novca i upravljanjem kućanstva. Vole da je sve na svom mjestu pa tako i partner. Ovi ljudi su smireni, no ne provocirajte ih jer će vam pokazati svoje rogove bez imalo zadrške.

Muškarac Jarac u krevetu: Nakon napornog radnog dana muškarac ovog znaka upustiti će se u seks ali će i jedva čekati da s njim završi. Sa njim ne očekujte previše spontanosti, on voli stvari raditi kada je za to propisano vrijeme i u svoja četiri zida. Svoje fantazije obično zadržava u svojoj glavi.

Žena Jarac u krevetu: Za razliku od muškarca Jarca, žene su vrlo često spremne puno eksperimentirati kada se radi o seksu. No, kao tipični Jarac, ona želi biti potpuno u kontroli i ne prepušta se olako. Jarčica objektivizira muškarce i toga se ne srami. Seks sa njom je dobar seks.

Najbolja seks poza: Položaj žlice (muškarac iza žene u bočnom položaju).

Što ih pali: Jarci vladaju koljenima. Obratite pažnju na ovo područje i oni će se opustiti i pokloniti vam svu svoju pažnju.

Kompatibilnost: Bik, Djevica, Škorpija

Vodenjak (20. siječanj – 18. veljače)

Vodenjak je majstor seksualnih preokreta. On seks gleda kao intelektualno, a ne samo fizičko iskustvo. Rođeni u ovom znaku boje se vezanja, te ih nemojte prisiljavati da izreknu sudbonosno „volim te“ dok sami na to ne budu spremni. U krevetu su vrlo zabavni i inovativni. Stalno žele učiti nove stvari i isto očekuju od partnera. Većina Vodenjaka vrlo su nestrpljivi pa isto tako vole lako uletjeti u krevet, pošteno se zabaviti ali brzo privesti doživljaj kraju.

Muškarac Vodenjak u krevetu: On voli eksperimentirati, tako da od njega očekujte gledanje pornografije, igranje uloga, želju za iskušavanjem sreće na javnim mjestima pa čak i S & M. Iako nestrpljivi, muškarci rođeni u znaku Vodenjaka dati će sve od sebe da zadovolje partnericu u potpunosti.

Žena Vodenjak u krevetu: Ona treba ljubavnika koji je direktan i iskren. Njoj se ne igraju igrice i za njih nema vremena, tako da ni ne počinjite s tim jer žena Vodenjak će vam iscuriti iz ruku. S vremena na vrijeme znaju izgledati hladno i daleko, a sve iz razloga što pokušavaju sakriti svoje prave osjećaje kako ne bi bile povrijeđene.

Najbolja seks poza: Uzajamna masturbacija

Što ih pali: Vodenjaci su iznimno osjetljivi na svoje listove i gležnjeve, poljupci i zavodničko škakljanje dovesti će ih u raspoloženje, no nikako ne idite ispod gležnjeva.

Kompatibilnost: Vaga, Blizanci, Strijelac

Ribe (19. veljače – 20. ožujak)

Rođeni u znaku Ribe usmjeravaju sve svoje napore kako bi ugodili partneru. Seks je za njih krajnji doživljaj romantike i u njega se upuštaju krajnje emotivno. Oni su zaljubljeni u romantiku i znaju se ponašati kao da su sudionici sapunice. Često ljubomorne ribe duboko proživljavaju sve partnerove akcije i reakcije.

Muškarac Riba u krevetu: On je romantičan, nježan i izvrstan ljubavnik. Kod muškarca Ribe seks nije seks nego vođenje ljubavi i on u tome uživa. Djeluje polako i detaljno, a u ozbiljnim vezama prepušta se dušom i tijelom.

Žena Riba u krevetu: One vole, trebaju i dišu romantiku! Obara ih s nogu muškarac koji večer započne čašom finog vina uz laganu glazbu, a nastavi u ritmu šaputanja, maženja i poljubaca. Ona ima duboku potrebu da bude voljena i obožavana i to samo od strane svoga izabranika. Kada jednom zavoli pobrinuti će se da ispuni sve potrebe svog dragog. Najbolja seks poza: bilo koja poza koja omogućava vođenje ljubavi uz gomilu strasnih i dugih poljubaca.

Što ih pali: Zona riba su stopala, i uživaju u kupkama, masažama, milovanjima pa čak i škakljanju tog dijela tijela, piše Kreni zdravo.

Kompatibilnost: Bik, Rak, Škorpija


Reci što misliš!