Lifestyle

sex files

Može li se doživjeti dvostruki orgazam?

Može li se doživjeti dvostruki orgazam?
Thinkstock

Znate za klitoralni orgazam i znate za vaginalni orgazam uz pomoć nadraživanja G-točke, a sad zamislite da ih doživite u isto vrijeme. Potrebne su malo drugačije tehnike koje vam otkrivamo u nastavku, ali stručnjaci kažu da je to vještina koja se može svladati

Dvostruki orgazam je kombinacija dvaju različitih načina kako žene mogu doživjeti vrhunac. Klitoralni orgazam obično se postiže brže jer je to područje pristupačno. Vaginalniorgazmi su mnogo intenzivniji jer dolaze iz unutrašnjosti.

„Istodobno nadraživanje klitorisa i G-točke spaja jedinstven doživljaj dva orgazma u jedan, što rezultira duljim i dubljim orgazmom“, objašnjava seksualni terapeut dr. Ava Candell.

Ovaj 'veliki prasak' neće zadovoljiti samo vas, vaš muškarac će također uživati. „Dvostruki orgazam zahtijeva dodire na dva različita područja na tijelu i taj dodatni napor ga usporava i pomaže mu da traje dulje“, kaže Candell. Plus, muškarci vole kad žena totalno poludi od požude. Gledajući vas kako uživate u dvostrukom orgazmu, dovest će ga do nevjerojatnog vrhunca.

Kako postići dvostruki orgazam masturbacijom

„Prije nego što pokušate postići dvostruki orgazam s vašim partnerom, dobra je ideja da ga sami pokušate postići kako bi partnera mogli bolje usmjeravati“, savjetuje seksualni terapeut dr. Lori Buckley.

Najbolji način je da legnete na leđa i pokušate se opustiti. Kada ste dovoljno opuštene, počnite lagano masirati klitoris. Kako postajete sve uzbuđenije, povećavajte pritisak i brzinu dok ne dođete blizu vrhunca.

dKada ste posve blizu vrhunca, maknite ruku s klitorisa i potražite G-točku. Ako niste sigurni gdje je, pokušajte je pronaći na ovaj način: umetnite prst 2-4 cm duboko u vaginu s dlanom okrenutim prema gore i tražite spužvasto ili naborano područje.

Znat ćete da ste je pronašli kada vas preplavi toplina i osjećaj kao da morate piškiti (zato što je G-točka blizu mjehura i može izazvati potrebu za mokrenjem, ali ne brinite jer taj osjećaj nestane u nekoliko sekundi).

Kako uzbuđenje raste dok masirate G-točku, drugom rukom počnite ponovno masirati klitoris, ali nemojte maknuti prst s G-točke. „Masirajući oba područja, izmjenjujte brzinu dok ne osjetite ritmičko pulsiranje“, kaže Buckley. Ako ne uspijete od prve, vježbajte, vježbajte, vježbajte.

Uključivanje partnera u akciju

Nakon što ste locirali G-točku i naučili kako postići dvostruki orgazam, spremni ste za akciju s partnerom. Ovaj položaj bi vam trebao olakšati: lezite na leđa, noge neka vise preko ruba kreveta, stavite nekoliko jastuka ispod vaše guze da vam zdjelica bude više. „Na taj način partneru će biti lakše pronaći vašu G-točku“, kaže Buckley.

Neka vaš partner stoji ili kleči (ovisno o tome koliko je visok i kolika je visina kreveta) dok penetrira u vas. Vaša tijela formirat će oblik slova L. Na taj način najbolje ćete osjetiti nadraživanje G-točke. Kada budete blizu vrhunca, zamolite ga da stane i gleda vas kako nježno masirate klitoris prstima. „Izmjenjujte se. Kad prestanete s masiranjem klitorisa, neka partner nastavi s penetracijom i tako sve dok više nećete moći izdržati i morat ćete raditi oba pokreta u isto vrijeme. To će vas dovesti do nevjerojatne eksplozije“, kaže Cadell.

Sad kad ste profesionalac...

Nakon što ste usavršili misionarsku pozu vrijeme je da isprobate i malo složenije poze. Jedna opcija je doggy style. „U tom položaju, dok partner penetrira odostraga, njegov penis pronalazi vašu G-točku bez problema“, kaže Buckely. Ova poza ima još jedan bonus: partner može obaviti sav posao. Dok penetrira, rukom može masirati vaš klitoris i tako kontrolirati dvije različite vrste stimulacije.

Druga poza je vi gore. „Partner neka legne, vi se popnite na njega i nagnite naprijed. Osjetit ćete kako njegov penis škaklja vašu G-točku“, kaže Cadell. „Ova poza vam omogućuje da kontrolirate brzinu i dubinu penetracije dok istovremeno masirate klitoris“..Ili, ako se nagnete još više naprijed, vaš će se klitoris trljati uz njegovu zdjelicu i na taj ćete način postići dvostruki orgazam bez korištenja prstiju, piše Cosmopolitan.


Reci što misliš!