Lifestyle

doggy, kaubojka, misionarski

Top tri poze koje ženama garantiraju vrhunac

Top tri poze koje ženama garantiraju vrhunac

Časopis Women's Health ispitao je 500 žena koje ih poze najčešće dovode do orgazma, a rezultati su poprilično iznenadili. Naime, dok su svi očekivali tko zna kakve vratolomne poze, one koje 'sigurno pale' su svima dobro poznate!

Poza koja je osvojila najviše 'bodova' jest kaubojka, odnosno, kada je žena gore (35 posto). Ovako žene imaju kontrolu nad situacijom, određuju tempo i dubinu penetracije, kombinirajući dublje i pliće ulaske. Uz to ova poza pomaže stimulirati prednju trećinu vagine, koja je (dečki zapamtite!) i najosjetljivija.
 
Na drugom mjestu jest poza doggy style, odnosno, psećja poza (25 posto). Penetracija sa stražnje strane dopušta da vrh penisa dotakne vrat maternice, koji je pak prožet živčanim završecima. Savjet muškarcima: ulazite polako i nježno.

Na trećem mjestu (po mnogima iznenađujućem) jest klasična misionarska poza (23 posto). I dok je ona nekima pomalo dosadnjikava, njezian je prednost intimnost koju daje paru. Možete se gledati cijelo vrijeme i ostvariti maksimalni kontakt. Uz to, možete uživati u njegove zdjelice o vaš klitoris, piše Cosmopolitan.


Reci što misliš!