Lifestyle

ljubav i seks

Da, vaš seksualni život može biti još kvalitetniji!

Da, vaš seksualni život može biti još kvalitetniji!
Pressfoto.ru

I jednostavnije je nego što mislite...

Koliko god voljeli da on ugađa vama, ponekad i vi ugodite njemu. Ljubav i seks su igra za dvoje. Ako ste završili u krevetu s partnerom, onda i uživajte. Nemojte samo lijeno ležati i čekati da vas “posluži”. Možda će mu se to neko vrijeme i sviđati, ali vremenom će mu entuzijazam splasnuti…

Ne dozvolite da sram stane na put vašem užitku. Vaš će se parter raspametiti ako mu predložite nešto novo u krevetu. Nemojte se sramiti da mu opišete neku svoju maštariju. Jednostavno budite otvoreni i iskreni jer gotovo svaki muškarac rado će se nagovoriti na zajedničko istraživanje! 

Nikada ništa nemojte glumiti. Riskirate vječno nezadovoljstvo jer ćete njemu dati povoda da misli kako neopisivo uživate u nečemu što radi pogrešno. Puno smo pisali o tome, ali nije zgoreg ponoviti još jednom: nemojte glumiti orgazam! Osim što varate partnera, zapravo varate sami sebe. Muški je ego uglavnom vrlo velik – stoga to iskoristite jer gotovo svaki muškarac će se jako rado potruditi da vas dovede do orgazma. Dopustite mu to! 

Zaigrajte ulogu šefice. Obećajemo da će mu se svidjeti! U današnje vrijeme mnogi od nas su pod stalnim stresom, opterećeni smo raznim problemima, brojnim obavezama i slično. Pa nije li seks savršen bijeg od svakodnevice? Opustit ćete se, zaboraviti na probleme i brige, uživati… Iako muškarci najčešće iniciraju seks, zašto vi to ponekad ne biste napravili? Bit će mu osobito drago, a i znat će vam zahvaliti – posebnim tretmanom među plahtama. 

Pustite mašti na volju. Nemojte si dopustiti da se seks svodi na jedan te isti položaj, u točno određeno doba dana ili noći, na točno određenom mjestu – ubrzo će vam dosaditi (vašem partneru vjerojatno još ranije). Istražujte, pokušajte mijenjati položaje, pronađite nove formule koje će se sviđati i vama i partneru. Možda otkrijete nešto što vam se ludo sviđa, a to zapravo niste ni znali. Kako god, seks će gotovo sigurno biti bolji i uzbudljiviji. 

 


Reci što misliš!