Lifestyle

što kažu zvijezde?

Kako se ponašaju horoskopski znakovi kada su singl?

Kako se ponašaju horoskopski znakovi kada su singl?

Djevice dobro podnose samoću, Blizanke jedva čekaju očijukanje bez grižnje savjesti, Vage pak vrijeme krate gledajući romantične filmove...

Ako ste ponovo singl, svejedno je li to nešto posve "friško" ili već dulje solirate, kakvi ste onda? Jeste li više osoba koja se preferira povlačiti u samoću ili svoju novostečenu slobodu koristite kako biste se zabavili? Horoskop određuje dobar dio naše osobnosti i pomaže nam spoznati i razumjeti naše vlastito ponašanje.

Naravno, želite li znati nešto detaljnije i točnije o sebi morat ćete napraviti svoj osobni horoskop, jer ne utječe na naše ponašanje samo naš horoskopski znak, već i podznak, kao i raspored planeta po kućama u trenutku našeg rođenja. No ovo će dati nekakvu generalnu predodžbu, koja je više namijenjena zabavi.
 
OVAN

Ovnice ne pristaju na kompromis, radije čekaju svoju premiju i ne misle se okolo poigravati. Zapadnu li u najgori emotivni očaj, ubijaju se od sporta ili rada ne želeći si priznati da ne mogu same. U stvari i istina je da mogu same, no puno im je ljepše udvoje (samo će tu izjavu biti jako teško izvući iz njih).

BIK

Ukoliko je dugo sama, djevojka Bik postaje teška i bogu i vragu. Potrebna joj je makar i prolazna simpatija koju će kriviti za svoje jadno stanje, ali i koja će joj u „danima sreće“ davati razloga da svako jutro nasmiješena ustaje iz kreveta. Da je u krizi vidi se kad počne jesti isključivo fast food – ona želi kuhati za najmanje dvije osobe.

BLIZANCI

Blizanke će jednim udarcem ubiti dvije muhe – na premijeri, fitnesu ili u disko klubu  može se zabaviti, a i sresti neko novo lice. Vrckave i brbljave majstorice flerta u samačkom si razdoblju daju oduška, pa nije čudno ako se kući vrate s nekoliko telefonskih brojeva. No, osim ako se nešto sudbonosno nije dogodilo, neće ih nazvati, već će ih radije ubrati još nekoliko dok ne „podleti“ onaj pravi.

RAK

Račica je, kao i još jedan znak Zodijaka - Vage, romantična duša – u nedostatku ljubavi zatvara se u tvrđavu obitelji, prijatelja, susjeda – i strpljivo čeka princa na bijelom konju. U kriznim trenucima guta ljubavne romane i kolače, suzeći nad nesretnim ljubavima poznatih.

LAV

Slobodne Lavice radi psihofizičkog zdravlja trebaju svakodnevnu porciju komplimenata i laskanja. Pažljivo se dotjeruju, odlaze na razno-razne tretmane i obožavaju izlaziti van gdje jedva dočekaju kad ih netko počne salijetati – samo da bi ga kasnije odbile jer njihovom egu ipak treba dosta vremena da se oporavi od prekida.

DJEVICA

Djevica prilično dobro podnosi samoću – čovjek bi čak pomislio da uživa u neometanom dnevnom ritmu gdje se ne mora nikome prilagođavati. Prepušta se svojim hobijima, poslu, izvodi psa u šetnju, mahnito riba pločice u kupaonici... Ima i ona svoj ventil – nakupljeno nezadovoljstvo izlije na kavi s prijateljicama kada blati muški rod (što je ne sprečava da dobro odmjeri zgodnog konobara).

VAGA

Za Vagu to je jedno od najtragičnijih razdoblja, pošto se osjeća cjelovito jedino u sretnom paru. Uzdiše pred televizorom gledajući romantične filmove, sanja kolegu s posla i svoje samačke dane smatra nepovratno izgubljenim vremenom. Stoga, uredno izlazi na viđenija mjesta, očekujući svaki put da se dogodi „nešto sudbonosno“.

ŠKORPION

Škorpionka će tek na mukama priznati da joj nešto nedostaje u samačkom životu. U najboljem će slučaju od toga napraviti dobru šalu, no nedostajat će joj kako emotivna podrška, tako i seks (neće bježati od jednonoćnih avantura). Sate provodi čitajući intimne rubrike u ženskim časopisima, rendgenom snima sve muškarce starije od 16 te napamet uči scene iz „9 i pol tjedana“.

STRIJELAC

Žene Strijelci su razigrane individualke koje neće dozvoliti da im prekid veze pokvari raspoloženje i dobru zabavu (čak i ako to trebaju odglumiti). Od svih znakova najsklonije su „prebolijevanju“ prekida s nekim od muških prijatelja jer često zamjenjuju ljubav s prijateljstvom i prijateljstvo s ljubavlju. U trenucima očaja okreću se horoskopu, gatanju, religiji i meditaciji ne bi li otkrile svog novog odabranika.

JARAC

Djevojke u znaku Jarca u danima samoće posvećuju se poslu i ostvarivanju davnih ambicija, tako da se čini da kad bi i naišao pravi muškarac, morao bi zakazati termin tjednima unaprijed. Jarac se ne zaljubljuje navrat-nanos i, iako ima duboke emocije, ne otkriva ih nikome jako dugo. Kad bira partnera, nakon dugog odmjeravanja i biranja, obično se odlučuje za muškarca koji je „slabiji“ od nje, jer s jednako jakim često dolazi u sukobe u kojima nitko ne želi popustiti.

VODENJAK

Vodenjak nema vremena razmišljati o samoći i nesretnim ljubavima. Pripadnica ovog znaka je okružena brojnim prijateljima koji joj plaču na ramenu, pozivaju je na koncerte, tulume i zajedničko ličenje stana, tako da joj se ponekad čini kao da živi u komuni. Osim toga, bliski prijatelji suprotnog spola nadomještaju manjak muškaraca u životu jedne Vodenjačice.

RIBE

Riba pliva u krajnostima: lako može pasti u depresiju, mučeći se najcrnjim mislima i proričući kako će do smrti ostati usidjelica, ili se, pak, može toliko uživjeti u ulogu uspavane Trnoružice da će s osmijehom odbiti i pravog pravcatog princa.

Izvor: Žena.hr


Reci što misliš!