Lifestyle

Ako ne tražite ozbiljnu vezu

Horoskopski znakovi s kojima ćete doživjeti najbolju ljetnu avanturu

Horoskopski znakovi s kojima ćete doživjeti najbolju ljetnu avanturu

Ako ne tražite ozbiljnu vezu, nego se samo želite malo zabaviti preko ljeta, ovi će vam horoskopski znakovi to omogućiti.

Oni žive za ljetne romanse i ne očekuju od vas ništa više od toga, a s njima ćete se definitivno i najbolje zabaviti. Provjerite jeste li možda baš vi upravo jedna od njih, ako ne, otkrijte u kojem biste znaku trebali tražiti frajera za ovo ljeto. 

Strijelac

Strijelci su poznati avanturisti u svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni, pozitivni i spremni gotovo na sve, s osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste osjetiti i leptiriće u trbuhu. No kada vaša ljetna avantura sa Strijelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture.

Ovan

Ovnovi ništa ne shvaćaju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za ljetnu romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učinit će vam ljeto puno zabavnijim jer će vas tjerati da isprobate nove stvari te da se i vi malo, baš, poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti. Stoga, ako sanjate o savršenoj ljetnoj avanturi koja će skrenuti vaše misli s vaše svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to.

Vodenjak

Želite li avanturu s frajerom koji vam može postati i odličan prijatelj, potražite nekog Vodenjaka. Oni vole upoznavati nove ljude, slušati njihove priče, ali i neopterećeno uživati u ljetnim romansama. S osobom rođenom u ovom znaku možete doživjeti strastvenu večer, a već sutradan ujutro skupa sjediti na kavi i pričati kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u njega, tek biste onda mogle ostati razočarane, jer se Vodenjaci teško upuštaju u ozbiljnije veze.

Blizanci

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole provoditi ljeto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mjestu, pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete se sve moći i lako dogovoriti te vam neće kvariti vaše planove, nego će vam se pridružiti. Nakon ljeta će vas brzo zaboraviti, a to i jest ono što tražite, zar ne?


Reci što misliš!