Lifestyle

kreativnost u krevetu

Začinite svoj seksualni život: Pretvarajte se da ste potpuni stranci

Začinite svoj seksualni život: Pretvarajte se da ste potpuni stranci
Thinkstock

Kad se tijekom seks pretvarate da ste netko drugi, iz temelja mijenjate pravila. Kao prvo, oboje postajete smjeliji i nesputaniji. Također, da biste uspješno odigrali seksualnu ulogu, morate biti kreativni, a to znači da se morate dosjetiti raznih nestašluka i provokativnih položaja na koje se pali lik koji igrate.

PRIJEDLOG 1 Pretvarajte se da ste dragi i vi potpuni neznanci. Dogovorite se da budete u isto vrijeme na istom mjestu, u kafiću, recimo, i odigrajte scenarij - ponašajte se kao da se prvi put vidite. Prije nego mu priđete, uputite mu pokoji zavodljiv pogled ili recite konobaru da mu pošalje piće. Onda mu priđite i predstavite se kao... tko god u tom času želite biti. Primjerice opasna šefica velike kompanije ili avanturistica koja putuje po svijetu i slučajno se našla u njegovom gradu. Govorite glasno, nek' i drugi gosti oko vas čuju vaš razgovor, jer je predstava za publiku također dio zabave. Malo čavrljajte, popijte par pića (slobodno pretjerajte), a onda ga pozovite da dođe k vama u hotelsku sobu. Da, i to je dio predstave. Hotelska soba koju ćete tog jutra unajmiti. Ostanite u svojoj ulozi sve do drugog jutra. To će, vjerujte nam, biti noć koju će zauvijek pamtiti.

PRIJEDLOG 2 Neka jedno od vas glumi da nema nikakvo iskustvo sa seksualnm spolom i treba seksualnu poduku. Vi ili partner, kome god da pripadne uloga neiskusnog, sastavite popis svega što želite naučiti - oralni seks, masturbacija, seks odostraga... Onaj tko glumi učitelja seksa doživjeti će silno uzbuđenje kad osjeti da kontrolira situaciju. Sljedeći korak je sat zločeste poduke s kojeg sigurno nećete željeti markirati, ideje su predstavljene u Cosmpolitanu

 


Reci što misliš!