Lifestyle

ne puštaj ga!

Četiri znaka koja ukazuju na to da si našla onog pravog

Četiri znaka koja ukazuju na to da si našla onog pravog
Pixabay

Ako niste sigurni je li dečko s kojim ste se počeli viđati "materijal" za nešto ozbiljno, ova 4 znaka govore da definitivno jest!

Želi vas svima predstaviti 
Ako se viđate isključivo u vašem ili njegovog stanu - ili ima djevojku ili s vama ne planira ništa ozbiljno. Zaljubljeni muškarac će jedva dočekati da svijetu tj. svojim prijateljima i obitelji pokaže tu savršenu ženu koju je napokon pronašao tj. vas. "Igrač” će, s druge strane, stalno pronalaziti nove razloge zašto vas ne može upoznati sa svojom ekipom.

Pruža vam osjećaj sigurnosti
S njim nema igre toplo-hladno ni čekanja pokraj telefona. Nema psiholoških igrica. Sve su karte na stolu, a vi se uz njega osjećate sigurno i zaštićeno.

Prvi ste mu na listi prioriteta
Nemate osjećaj da petkom navečer prvo pokušava napraviti plan sa svojim dečkima, pa tek ako to ne uspije, vas pita jeste li slobodni. Nikad ne otkazuje dejt zato što je s društvom s posla “zaglavio” na after work pivi. Ili je naprosto umoran. Stalo mu je da se viđate svaki dan, uvijek prvo vas pita kakvi su vam planovi i prije će otkazati frendovima radi vas negoli obrnuto.

Ne želi vas promjeniti
Nema komentare tipa “baš si slatka, ali bila bi još slađa da postaneš plavuša” ili “ta suknja je prilično kratka, možda da se ipak počneš malo normalnije odijevati”. Ili “sad si u vezi, sve ostalo i svi ostali bi ti trebali biti u drugom planu”. Zreli muškarac će vas voljeti zbog onog što jeste a ne prilagođavati slici o idealnoj partnerici kakvu ima u svojoj glavi, piše Cosmopolitan


Reci što misliš!