Lifestyle

#sexfiles

Tri sastojka savršene seks atmosfere

Tri sastojka savršene seks atmosfere

Vaša soba treba postati vaše intimno utočište koje treba na vas djelovati opuštajuće kako biste bili raspoloženi za sve opcije...

1. Prostor u kojemu ništa ne odvlači pažnju. Mnogi učine pogrešku i s kreveta bace jastuke, a na njemu ostave hrpu plišanih igračaka, među kojima seks jednostavno nije ugodan, a svaki intimni trenutak je narušen. Sve takve infantilne stvari izbacite iz svoje sobe jer želite da vaša soba bude vaša seks oaza, a ne da podsjeća na dječju sobu. Izaberite lijepe jastuke koje ne samo da će biti lijepo vidjeti na krevetu, već će vam moći i poslužiti prilikom seksa. Ili nakon seksa, za dugo maženje.

2. Izaberite najseksi rasvjetu koja postoji. Tama je neugodna, a sretno rješenje nisu ni jarka svjetla, u kojoj god boji dolazila stoga razmislite o malim noćnim lampicama ili svijećama kako bi vaše zajedničke trenutke učinili romantičnijima. Nije loše nabaviti lampicu s potenciometrom kako biste mogli dozirati količinu svjetla u sobi, a zanimljiv i pomalo romantičan detalj su stare petrolejke. Ali naravno, ništa nije toliko romantično kao svijeće, pogotovo ako su nekog opojnog mirisa.

3. Olfaktorne poslastice kao najfiniji afrodizijak.  Ako ne živite sa svojim frajerom, nego samo povremeno izmjenjujete nježnosti kad navrati do vas, iskoristite čarobni učinak vašeg parfema. Našpricajte ga na njegov jastuk - tako ćete osigurati da ćete i u snovima biti s njim. Izbjegavajte bilo kakve izvore neugodnih mirisa u sobi, redovito mijenjajte posteljinu, košaru s rubljem držite van sobe te izbjegavajte odlaganje odjeće i cigarete. Sobu ispunite mirisnim uljima, svijećama i štapićima ili buketom najdražeg cvijeća.

Izvor: Cosmopolitan.hr


Reci što misliš!