Lifestyle

savršeno mjesto za opuštanje

"Bamboo" je tu 365 dana u godini!

Toni Filipović

Bijeg od svakodnevice, bijeg od toplinskog udara, kava u prvom redu do mora? Sve to možete doživjeti u zadarskom Bamboo baru, koji se nalazi na Puntamici i omiljeno je okupljalište brojnih Zadrana, ali i gostiju.

A kako i ne bi kada se nalazi zaista najbliže moru, a s prostrane terase pruža se nevjerojatan pogled na toliko opjevani najljepši zalazak sunca na svijetu (hvala, Hitchcock!)

Bilo da ispijate mali makijato u debeloj hladovini, bilo da ste se zaželjeli hladne pive s ekipom, ili pak nekog od koktela s bogate liste, Bamboo vam sve to pruža.

Ima klasičan ali i lounge dio, jedan je odjeljak u staklu, a na samoj plaži nalazi se oaza s ležaljkama i suncobranima, na kojoj bezbrižno možete provesti cijeli dan. 

Oni koji vole ''šankerski'' ugođaj mogu se smjestiti tik do mora, tamo su naime visoki stolci i pogled koji se pruža na Poluotok, bedeme i zvonik, te na spoj plavoga mora i neba. 

Za roditelje s mališanima odlično je to što se u sklopu Bambooa nalazi i kantun s ljuljačkama i toboganom. To je ono što mnogima pruža osjećaj sigurnosti - da mogu u miru popiti piće a njihovo je dijete odmah ispred i zabavlja se s vršnjacima.

Osim ponude toplih napitaka i pića, treba svakako istaknuti i to da Bamboo u ponudi ima i domaće slastice, kolače, sladoled i tople sendviče. Zaista trebate ponijeti samo ručnik za plažu!

Mlada ali uigrana ekipa Bamboo bara uvijek vam je na raspolaganju.

Ležernost i opuštenost prostora, neposredna blizina svjetionika i osjećaj kao da se nalazite na palubi broda za totalni chill privući će i one koji traže upravo mediteranski štih. 

A kada stignu nešto hladniji dani, Bamboo je opet idealno mjesto. 

U jesenskim i zimskim mjesecima se ne zatvara, već ponovo nudi ono što tada toliko trebamo - obilje sunca.

Ne toliko niske temperature u Dalmaciji na terasi Bambooa pretvaraju se u nagovještaj proljeća.

Bamboo je tu 365 dana u godini! 
 


Reci što misliš!