Lifestyle

Rashladite se ljetnim shoppingom

Super subota u Supernova centru Zadar s najbogatijom ponudom popusta!

Super subota u Supernova centru Zadar s najbogatijom ponudom popusta!
Bojan Bogdanić

Zadranke, Zadrani, turisti i svi koji se nalaze u Zadru imaju na raspolaganju najveći shopping centar u Dalmaciji, koji svake druge subote u mjesecu ima prepoznatljivu Super subotu.

Dan za najbolji shopping ovoga puta pada na 11. kolovoza i donosi brojne dodatne pogodnosti na postojeća ljetna sniženja u Supernova centru Zadar.


Iskoristite posljednje dane velikih sezonskih sniženja i iskombinirajte ih s dodatnim popustima Super subote za najbolje shopping iskustvo do sada. Pronađite novi nakit u zlatarnici Donat po 50% nižim cijenama, a u Kerveru shoppingirajte po cijenama i do 70% nižim. Iskoristite do 70% na označeni dio asortimana u trgovini Office shoes, 50% na kolekciju proljeće-ljeto 2018 u trgovini Superdry, 50% na označene artikle u trgovini Transporter Footwear.

Tu je još 50% na sve u trgovini U.S. Polo, dodatnih 20% na artikle koji su već sniženi 30% u Triumphu, 20% do 70% na označene artikle u trgovini Posteljina.hr i mnogi drugi popusti. 

Najsretnije shoppingholičarke i shoppingholičare možda iznenadi i shopping patrola koja donosi čak tri vrijedna poklon-bona u vrijednosti od 1.000 kuna.

Više informacija o posebnim ponudama i popustima koje Vas očekuju ove Super subote, pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici centra. 

Vidimo se u Supernova centru Zadar!

Reci što misliš!