Lifestyle

ljubav i seks

Top pet trikova za nezaboravni seks na +30

Top pet trikova za nezaboravni seks na +30
Pressfoto.ru

Ljeti imamo pojačanu želju za seksom, no što kada nas sparina odmah u startu 'ubije' u pojam? Uz ove trikove teperature (i tijela i zraka) će se opasno 'zapaliti'

Rashladite sobu 
Znojimo se od samog stajanja na visokim temperaturama, a kamoli kada krene malo akcije u krevetu. Da bi izbjegli pretjerano znojenje - upalite klimu prije akcije u spavaćoj sobi.

Poze 
Ako niste ljubiteljica trljanja o znojno tijelo ljeti (a tko jest?) prakticirajte poze u kojima je tjelesni kontakt minimalan. Sve vrste doggy poza ili jahaćih su poželjne, dok je seks stojećki i to pod tušem - broj 1!

Pravo vrijeme 
Eh, da, i doba dana igra veliku ulogu na +35. Izbjegnite najtoplije doba dana, oko podne i poslijepodne, pa isprobajte seks rano ujutro ili kasno navečer.

Podloga 
Vodite li ljubav u krevetu bitno je i to koja je vrsta plahte ispod vas. Neka posteljina bude pamučna, po mogućnosti rashlađena da godi tijelu, a obavezno izbjegavajte saten!

Jedite ljuto prije seksa 
Jeste li znali da ljuta hrana ima učinak hlađenja na tijelo? Primjerice, čili papričice sadrže kapsaicin koji potiče stvaranje hladnog znoja. Dakle, s ljutom večerom nikako ne možete promašiti!

Izvor: Cosmopolitan.hr


Reci što misliš!