Lifestyle

savjeti terapeuta!

Četiri mala trika uz koja možeš otkriti partnerove seksualne fantazije

Četiri mala trika uz koja možeš otkriti partnerove seksualne fantazije
Pixabay

Celeste Holbrook, seksualna terapeutkinja savjetuje što da pitaš i radiš sa svojim partnerom kako bi otkrila što ga uzbuđuje.

Razgovarajte o najboljem seksu koji ste ikad imali - ako je vaša veza ozbiljna i dugotrajna možeš ga pitati o seksualnom iskustvu koje je najviše ispunilo njegova očekivanja i iz detalja otkriti što je to što ga uzbuđuje. Ako mu je neugodno, možeš ti prva ispričati svoje iskustvo.

Oboje trebate za sebe zadržati imena ili opise osoba s kojima ste imali to iskustvo i usmjeriti se na pojedinosti koje su upravo taj seksualni odnos učinile posebnim.

Gledajte erotske filmove zajedno i diskutirajte o njima – ako primijetiš da tijekom nekih scena djeluje zbunjeno ili da se čak srami, to je znak da mu se sviđaju. Sastavite listu želja – oboje napišite na papir po tri želje i predajte jedno drugom. Već samom tom razmjenom seksualnih želja uzbuđenje će postajati sve veće i otvorit će se prostor za eksperimentiranje i dijalog.

Obrati pažnju na njegove postupke tijekom seksa – prati što ponavlja svaki put, primjerice voli li te povući za kosu ili te udariti po stražnjici. Ne mora biti ništa od navedenog, jednostavno prati što ga uistinu uzbuđuje. A možeš ga to i pitati dok ležite u krevetu nakon seksa, piše Zdrava krava.


Reci što misliš!