Lifestyle

#astro

Ovo su najopasniji znakovi horoskopa

Ovo su najopasniji znakovi horoskopa
freepic.diller / Freepik

Horoskop će vam otkriti ono što ste uvijek željeli znati - koji su to znakovi zodijaka stvarno opasni, a ne samo šminkeri koji se furaju na to?

Ovan - uvijek traži prilike u životu, a naročito prilike u kojima može pokazati koliko je opasan. Ponekad je impulzivan i opak, te u potpunosti vjeruje da pravila postoje kako bi se kršila. Ovan uvijek ispituje pravila kako bi vidio koliko daleko može ići, bez loših posljedica po njega.

Bik - može biti malo nespretan (što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše), ali to ga ne sprječava u tome da bude jedan od najopasnijih znakova. Jeste li iznenađeni? Ne bi smjeli biti, jer Bik ni u čemu nije poznat kao po tvrdoglavosti i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi.

Rak - prilično neočekivano, nije li? Ipak, ova se tvrdnja temelji se na dobrom razlogu. Rak je super podao; više nego što biste mogli zamisliti, ali imajte na umu da mu samo njegovo podcjenjivanje sve olakšava. Osim toga, kad ljudi ne očekuju da može učiniti nešto opasno, tada on udara.

Djevica - lako bi vas mogla zavarati s njezinim stavom „svetice", ali ne dopustite da vas to zavede - ona se i dalje hvali kada se govori o moralnim standardima. Mogla bi se smatrati ograničenom i izbirljivom kad se radi o druženju i zabavi, ali to ne znači da je ona u najmanju ruku anđeo.

Strijelac - on je netko tko vrednuje slobodu iznad svega i zato pravila nisu nešto što se njega previše tiče. Konkretnije, mrzi da ga se kontrolira. Toliko da prekrši sva postojeća pravila ako osjeća da su ona smetnja njegovim planovima.

Jarac - za nekoga tko ima tako zamršenu osobnost kao Jarac, možete misliti da bi trebao biti visoko na ovom popisu, ali to nije bitno. Ono što je bitno je to da je Jarac potpuno opasan ... i nikad to nemojte zaboraviti, piše Metro-portal.


Reci što misliš!